Meteen naar de content
Mirjam Denneman - oprichter Ik wil meer reizen

Sri Lanka

Maak kennis met Mirjam

Mirjam Denneman, eigenaar Ik wil meer reizen

Mirjam Denneman is een van de oprichters van reisblog Ik wil meer reizen en fulltime reisfanaat. Ze bezocht 63 landen ter wereld en heeft een voorliefde voor Azië. Al ontdekt ze ook graag Europa buiten de gebaande paden. Meestal reist ze met haar vriend Pieter en tegenwoordig ook met zoontje Tom. In 2 jaar tijd ontdekte Mirjam als geen ander hoe je kunt reizen met een baby of peuter, want ook als kersverse moeder is haar reislust niet te stoppen.

Volg Mirjam op

Nu op reis in
Costa Rica
Favoriete continent
Azië
Reist met
vriend Pieter en zoontje Tom
Verbijft het liefst in
kleinschalige accommodaties
Andere hobbies
elke maand iets anders
Word blij van
warmte

Mirjam reist het liefst buiten de gebaande paden

Echt blij wordt Mirjam van reistips geven, waardoor ook anderen een bijzondere reiservaring beleven. Daarom is ze, samen met Annemarie, in 2014 dit reisblog begonnen. Ze is altijd op zoek naar de meest bijzondere plekjes. Zo heeft ze tijden als doel gehad alle 51 landen van Europa te ontdekken. Dat is nog niet gelukt, maar bijzondere plekken in Europa heeft ze zeker ontdekt!

Zelfs als Mirjam binnen de gebaande paden reist, weet ze het toch weer nèt even anders te doen. Door bijvoorbeeld met de trein te reizen, een unieke plek aan de route toe te voegen of een bijzondere accommodatie te boeken.

Reizen met een kind

In juni 2021 is zoon Tom geboren. Dat heeft haar reislust en drang naar het ontdekken van de wereld niet gestopt. Van Maleisië tot Zuid-Afrika en van Malta tot Noorwegen, Tom heeft al heel wat van de wereld gezien! Hoewel het nieuwe uitdagingen met zich meebrengt en reizen met een baby of peuter ook gewoon heel anders is, is het wel degelijk mogelijk én heel leuk! Hoe Mirjam dat doet? Ook die tips deelt ze hier op ons reisblog.

Lees meer over ons blog

Bekijk alle artikelen van Mirjam

Jasper wintervakantie canada
Ontdek

Wintervakantie in Canada: skipret en heerlijk eten in Edmonton & Jasper

Lees meer
1 2 24

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen