Samenwerken met Ik wil meer reizen!


Ik wil meer reizen! is een reisblog, waarin we onze lezers meenemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen willen we onze lezers inspireren, herinneringen boven halen en handige reistips meegeven. In onze reis webshop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken en verkopen we al onze favoriete travelgear. Ook ontwikkelen we zelf cadeaus voor reizigers. Producten voor én door reizigers dus!

Samenwerken met Ik wil meer reizen!

Wil je met ons samenwerken? Daar hebben we veel mogelijkheden voor! Bekijk onze mogelijkheden voor samenwerken en adverteren.

Ben je zelf blogger of instagrammer en wil je met ons samenwerken in ruil voor producten uit onze travelshop? Bekijk de mogelijkheden voor influencers.

Coaching

Wil jij ook een onderneming starten of locatie-onafhankelijk werken als digital nomad? Je kunt ons ook inschakelen als coach, we helpen je graag een paar stappen verder! Je kunt een Skype-sessie met Annemarie of Mirjam boeken via Wonderlijk Werken.

15 Comments

Add yours
 1. Jennie

  Hi! Erg leuke site met een leuke webshop! Ik wil graag wat bestellen maar heb het voor vrijdag nodig. Als ik het vandaag voor 19:00 bestel, staat er dat het vandaag wordt verzonden. Heb ik het dan morgen in huis of duurt dat langer? Bedankt!

  • Annemarie

   Hoi Jennie, binnen Nederland geldt dat het de volgende dag bezorgd wordt. Buiten Nederland duurt het wat langer. Wanneer je in Nederland woont, heb je het dus zeker op tijd in huis als je vandaag bestelt.

  • Annemarie

   Ja, de levertijd is 1 werkdag, dus als je hem maandag voor 22 uur bestelt, kun je hem dinsdag in huis verwachten. Heb je hem dinsdag voor een bepaalde tijd nodig, dan kun je hem eventueel ook vrijdag bestellen, zodat je hem zaterdag in huis hebt. Bestel je hem zaterdag of zondag, dan heb je hem, net als bij bestelling op maandag, op dinsdag in huis.

+ Leave a Comment

Switch to International Site