Ik wil meer reizen!


Ik wil meer reizen! is een online Travel & lifestyle magazine, waarin we onze lezers mee willen nemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen hopen we onze lezers te inspireren, herinneringen boven te halen en handige tips mee te geven. In onze giftshop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken. Ook ontwikkelen we eigen producten die hierbij aansluiten. Producten voor én door reizigers dus!

Wie zijn we?

Ik wil meer reizen is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen en bestaat uit twee enthousiaste globetrotters die samen al een groot deel van de wereld hebben gezien. Vanuit onze ervaring vinden we het leuk om anderen te inspireren, adviseren en vooral te motiveren meer te reizen of juist dat heerlijke reisgevoel in huis te halen.

Contact

Wil je met ons samenwerken? Daar hebben we veel mogelijkheden voor! Download onze mediakit (september 2016) of stel je vraag door een mailtje te sturen naar sales@ikwilmeerreizen.nl. Het is niet toegestaan de mediakit, zonder onze toestemming, te gebruiken als bron voor publicaties. Vraag hiervoor in alle gevallen naar onze actuele cijfers en statistieken door ons een mail te sturen.

Mirjam

Mirjam is te omschrijven als een ware traveljunkie en ideeënmachine. Ze werkt naast Ik wil meer reizen! als freelance marketeer en alsof ze het daarmee nog niet druk genoeg heeft, is ze altijd op ontdekkingstocht naar de mooiste plekken op de wereld. Ze is te typeren als een niet te stoppen doener, kennisslurper en alles-in-één creatieveling. En niet doorvertellen, onze trial-en-error koningin is eigenlijk een semi-nerd en verslaafd aan sushi.

Mirjam
> Lees alle artikelen van Mirjam

Annemarie

Annemarie wordt ontzettend (maar dan ook echt ontzettend) enthousiast van goede ideeën en werd daarom al snel bestempeld tot ‘brainwaveinkopper’. Als solo traveler en avontuurzoeker werd ze smoorverliefd op Zuid Amerika, maar heeft ook al met diverse landen in Azië en Europa geflirt. Inmiddels trekt ze als digital nomad de wereld over, werkend als online communicatie specialist en content marketeer. Als mix tussen keukenprinses, partyidioot en crossfitmeisje is ze een uniek exemplaar.


> Lees alle artikelen van Annemarie

Het team van Ik wil meer reizen! is inmiddels uitgebreid met twee gastbloggers die ons wekelijks trakteren op een flinke dosis inspiratie over uiteenlopende bestemmingen. Zo kun je hier nog meer genieten van prachtige bestemmingen en handige reistips van twee doorgewinterde reizigers.

Gastblogger Marc

Marc is een natuur liefhebber pur sang, die samen met zijn vriendin al over de hele wereld gekampeerd heeft. Hij zoekt graag het avontuur op door met een tentje de bergen of wildernissen van Europa en Noord Amerika in te trekken. Zijn reizen en wandelingen brachten hem naast veel mooie herinneringen ook de inspiratie om een fantasy boekenreeks “De drie werelden” te schrijven. Buiten het reizen en schrijven geeft Marc gymlessen op het speciaal basisonderwijs en doet hij aan triatlon.
Marc Lommert
> Lees alle artikelen van Marc

Gastblogger Janneke

Janneke woont al een aantal jaren niet meer in Nederland. Drie jaar lang woonde en werkte ze in Indonesië, maar verliet dit prachtige land om in 2015 de Indische oceaan met een zeilboot over te steken. Ze zeilde vanaf Maleisië in vijf maanden naar Zuid-Afrika met tussenstops op de meest exotische eilanden! Sinsdien leeft ze een nomaden bestaan en inspireert ze ons graag met haar reiservaringen. Janneke is altijd in voor nieuwe uitdagingen en haar nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat ze vele avonturen beleeft.

Janneke Dijkhuis gastblogger
> Lees alle artikelen van Janneke

7 Comments

Add yours
  1. Jennie

    Hi! Erg leuke site met een leuke webshop! Ik wil graag wat bestellen maar heb het voor vrijdag nodig. Als ik het vandaag voor 19:00 bestel, staat er dat het vandaag wordt verzonden. Heb ik het dan morgen in huis of duurt dat langer? Bedankt!

    • Annemarie

      Hoi Jennie, binnen Nederland geldt dat het de volgende dag bezorgd wordt. Buiten Nederland duurt het wat langer. Wanneer je in Nederland woont, heb je het dus zeker op tijd in huis als je vandaag bestelt.

+ Leave a Comment

Switch to International Site