Meteen naar de content
Mirjam en Annemari, ik wil meer reizen

Boheems paradijs, Tsjechië

Leer ons kennen

Ik wil meer reizen! is een groot Nederlands reisblog met uitgebreide blogs vol waardevolle reistips, reisroutes en highlights. Opgericht in 2014 door Mirjam Denneman en Annemarie Konijn om vanuit hun eigen ervaring reizigers te helpen meer uit hun reizen te halen en zo hun horizon te verbreden. Het travel blog is inmiddels uitgegroeid tot een groot content platform waar maandelijks duizenden reizigers komen voor tips, inspiratie of voor een flinke dosis reiskriebels.

Opgericht in
april 2014
Opgericht door
Annemarie en Mirjam
Kennen elkaar van
we zijn nichtjes!
Reisblog voor
avontuurlijke reizigers
Bestemmingen
wereldwijd
Bezoekers per mnd
100.000

Over ons reisblog

Met ons reisblog willen we lezers inspireren tot het ontdekken van (soms verrassende) bestemmingen  over de hele wereld. Ver weg, maar ook dichtbij huis. Ons doel is reizigers helpen alles uit hun reis te halen en zo hun horizon te verbreden. Of dat nu een stedentrip, roadtrip of wereldreis is. Met tips voor highlights en hidden gems, handige reisroutes, praktische reisinformatie en reviews helpen we dagelijks duizenden reizigers in hun reisvoorbereiding. En ook met slimme tips die het leven van een reiziger nèt even makkelijker maken.

Vanuit onze eigen jarenlange reiservaring, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de wereld, delen we uitgebreide informatie over inmiddels meer dan 90 landen. Daarnaast delen we in onze travelshop onze favoriete travelgear, reisgadets en cadeaus voor reizigers.

Wil je met ons samenwerken of adverteren op ons blog?

Mirjam en Annemarie, travel bloggers

Het team van reisbloggers

Ik wil meer reizen! wordt al 10 jaar gerund door ons, Annemarie Konijn en Mirjam Denneman. Wij zijn nichtjes van elkaar en delen een grote passie voor reizen, contentcreatie en fotografie. Samen hebben we een groot deel van de wereld gezien en schrijven dan ook vanuit onze eigen ervaring. Niet alleen over alle bestemmingen die we bezoeken, maar ook over travel gear en gadgets. Als echte ‘gear nerds’ kun je een review wel aan ons overlaten, want producten worden uitgebreid beoordeeld, onderling besproken en getest in de praktijk. Vraag ons naar onze mening over een tas en je komt niet meer van ons af!

Gastbloggers

Maar… we doen het niet alleen! We worden ondersteund door een klein team van ervaren reizigers die stuk voor stuk veel van de wereld zien. Ikwilmeerreizen.nl is dan ook een reisblog vol tips van doorgewinterde reizigers die jou graag verder helpen met de reisvoorbereiding.

Hoewel het team van gastbloggers aardig vast is, zijn er in 10 jaar tijd wel wat wisselingen geweest. Op dit moment bestaat ons team uit onderstaande bloggers.

Over onze travelshop

Naast ons blog hebben we ook al sinds 2014 een travelshop. Hier verzamelen we reisspullen die wij zelf waardevol vinden op reis. Elk product waar we naar verwijzen raden we aan vanuit onze eigen ervaring, of dat nu om travelgear of een cadeautje gaat. We raden alleen producten aan waar we zelf mee reizen of hebben gereisd, die we aan vrienden of familie zouden aanraden of die we zelf cadeau zouden geven. Ook verwijzen we altijd naar betrouwbare partners waar je de betreffende reisartikelen kunt kopen.

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen