Ik wil meer reizen!


Ik wil meer reizen! is een online Travel & lifestyle magazine, waarin we onze lezers meenemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen willen we onze lezers inspireren, herinneringen boven halen en handige reistips meegeven. In onze travel shop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken en verkopen we al onze all-time favorite travel gear. Ook ontwikkelen we zelf cadeaus voor reizigers. Producten voor én door reizigers dus!

Vragen?

Heb je een vraag over deze website of over de webshop? Lees dan onze FAQ eerst door. Hier vind je (bijna) alle antwoorden op de meestgestelde vragen.

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Daar hebben we veel mogelijkheden voor! Stuur ons een mail mail@ikwilmeerreizen.nl om de opties en onze mediakit met actuele cijfers te ontvangen.
Let op: Op verzoeken voor het rechtstreeks delen van video’s, winacties of externe blogs op onze Facebookpagina gaan we niet in. Onze Facebookpagina is een pagina waar onze lezers op de hoogte kunnen blijven van ons reisblog en ontwikkelingen binnen onze travelshop. Wij houden onze Facebookpagina daarom vrij van promotie van externe partijen.

Coaching

Wil jij ook een onderneming starten of locatieonafhankelijk werken als digital nomad? Je kunt ons ook kunt inschakelen als coach, we helpen je graag een paar stappen verder! Je kunt een Skype-sessie met Annemarie of Mirjam boeken via Wonderlijk Werken.

Samenwerking bloggers en Instagrammers

Ben je zelf blogger of instagrammer en wil je met ons samenwerken? Dan ontvangen we graag een concreet voorstel waarin je aangeeft wat je van ons wilt, wat je kunt bieden en je bereikcijfers. Dan komen we hier zo snel mogelijk bij je op terug. Wij krijgen dagelijks verzoeken, dus zorg dat je concreet bent en dat je duidelijk beschrijft wat je ons te bieden hebt. Ben je net een blog gestart en ben je op zoek naar exposure? Dan zijn wij niet de juiste samenwerkingspartner. Maar kom zeker nog eens terug als je een followers base hebt opgebouwd.

Jouw product in onze travel shop?

Heb jij een heel gaaf, bijzonder product ontwikkeld wat absoluut in onze travel shop verkocht moet worden? Stuur dan gelijk een mailtje naar sales@ikwilmeerreizen.nl. We vinden het serieus heel leuk om met (jonge) ondernemers samen te werken. Wel hebben we wat informatie van je nodig. Natuurlijk willen we alles weten over je product en foto’s zien. Ook ontvangen we graag de wholesale prijs en verkoopadviesprijs, verzendkosten en leveringstijd. Het is voor ons belangrijk dat je een continuïteit kunt waarborgen in levering met soms hoge oplages (afhankelijk van het product). Verder horen we graag hoe het product verpakt wordt en of het voorzien is van een EAN code. Hoe vollediger de info, hoe sneller je van ons een antwoord kunt verwachten!

Wie zijn we?

Ik wil meer reizen is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen en bestaat uit twee enthousiaste globetrotters die samen al een groot deel van de wereld hebben gezien. Vanuit onze ervaring vinden we het leuk om anderen te inspireren, adviseren en vooral te motiveren meer te reizen of juist dat heerlijke reisgevoel in huis te halen. Dit doen we samen met een aantal vaste gastbloggers die net zulke doorgewinterde reizigers zijn als wij.

Mirjam

Mirjam is te omschrijven als een ware traveljunkie en ideeënmachine. Ze is op zijn minst wel een keer per maand onderweg om een stukje van onze mooie wereld te ontdekken. Van onverwachte weekend roadtrips tot verre reizen van een paar maanden. Ze is altijd op zoek naar bijzondere bestemmingen en heeft als doel alle landen in Europa te hebben bezocht voor haar 40e (en dat zijn er meer dan je denkt!). Ze is te typeren als een niet te stoppen doener, kennisslurper en alles-in-één creatieveling. Het is een wonder dat ze nog tijd vindt om te slapen!

Lees alle artikelen van Mirjam >>

Annemarie

Annemarie wordt ontzettend (maar dan ook echt ontzettend) enthousiast van goede ideeën, of eigenlijk wordt ze overal wel enthousiast van. Zolang het maar inspirerend, positief en vernieuwd is, krijgt Annemarie er energie van. Als digital nomad reist ze sinds juni 2015 de wereld over. Het reizend ondernemen bevalt zo goed, dat ze eigenlijk alleen nog in de zomermaanden in Nederland te vinden is. Onze stuiterende druktemaker blijft met haar opvallende blonde krullen zelden onopgemerkt. En voor haar blijft er juist weer geen streefood stalletje, streetart of kans op avontuur verborgen.

Lees alle artikelen van Annemarie >>

Team van gastbloggers

Het team van Ik wil meer reizen! is inmiddels uitgebreid met drie gastbloggers die ons wekelijks trakteren op een flinke dosis inspiratie over uiteenlopende bestemmingen. Zo kun je hier nog meer genieten van prachtige bestemmingen en handige reistips van doorgewinterde reizigers.

Gastblogger Janneke

Janneke woont al een aantal jaren niet meer in Nederland. Drie jaar lang woonde en werkte ze in Indonesië, maar verliet dit prachtige land om in 2015 de Indische oceaan met een zeilboot over te steken. Ze zeilde vanaf Maleisië in vijf maanden naar Zuid-Afrika met tussenstops op de meest exotische eilanden! Sindsdien leeft ze een nomaden bestaan en inspireert ze ons met haar reiservaringen. Daarnaast is ze de rechterhand van Mirjam en Annemarie bij het runnen van Ik wil meer reizen! en kan het dus zomaar zijn dat zij je mailtje beantwoordt.

Janneke Dijkhuis gastblogger
Lees alle artikelen van Janneke >>

Gastblogger Marc

Marc is een natuurliefhebber pur sang, die samen met zijn vriendin al over de hele wereld gekampeerd heeft. Hij zoekt graag het avontuur op door met een tentje de bergen of wildernissen van Europa en Noord Amerika in te trekken. Zijn reizen en wandelingen brachten hem naast veel mooie herinneringen ook de inspiratie om een fantasy boekenreeks “De drie werelden” te schrijven. En gelukkig schrijft hij nu ook voor ons. Van unieke kampeertrips tot roadtrip routes en bijzondere hikes, hij deelt zijn onuitputtelijke outdoor kennis vol passie met ons!

Marc-Lommert
Lees alle artikelen van Marc >>

Gastblogger Debra

Debra probeert naast haar werk in de marketing en communicatie sector zoveel mogelijk tripjes te plannen. Haar avonturen deelt ze dan weer graag met ons. Het ‘rondje om de wereld’ is al gemaakt en momenteel reist ze voor de tweede keer een langere tijd. Een enkeltje China…zonder planning. De belangrijkste ingrediënten voor haar perfecte reisbestemming zijn zee, palmbomen, bergen én lekker eten! Tja, wie wil dat nu niet?

Lees alle artikelen van Debra >>

Gastblogger Esther

Esther reist om haar mind te refreshen, zich te verbazen over andere culturen en landen én om inspiratie op te doen. Eén van de mooiste reizen die Esther maakte was in Azië. Drie maanden lang bezocht ze bijzondere projecten die bijdragen aan groei van lokale bevolking. Met een passie voor schrijven en fotografie bezocht ze deze bijzondere initiatieven in toeristische en minder toeristische gebieden. Esther deelt haar ervaringen graag waar ze focus legt op cultuur, natuur en eten.

Lees alle artikelen van Esther >>

Gastblogger Omar

Omar zat als klein kind al constant met zijn hoofd in de atlas. Hij wilde maar één ding: reizen! De reizen begonnen voorzichtig binnen Europa, maar al snel verlegde Omar de grens. Dwars door Afrika met het openbaar vervoer, wildkamperen in Oman en een trekking maken door Papua. Het motto was altijd “bezoek zoveel mogelijk ‘moeilijke’ bestemmingen voordat er kinderen zijn”. De kinderen zijn er, maar het reizen stopt niet. Het is alleen maar leuker geworden!

Lees alle artikelen van Omar >>

Gastblogger Fleur

Fleur vliegt van het ene avontuur in het andere. Ze is al jaren aan het reizen en blijft soms wat langer in verschillende landen hangen. Zo heeft ze gewoond en gewerkt in bijvoorbeeld Curacao, Thailand, Spanje en Honduras. Haar favoriete werelddeel is Latijns Amerika en gegarandeerd dat je haar kunt vinden ergens in een salsa bar. Ze reist de wereld over om verschillende culturen te zien en te ervaren, maar is ook een echte dierenvriend. Ze heeft gewerkt voor Sea Shepherd en haar wildsafari in Tanzania was een reis om nooit te vergeten. Fleur vindt het heel leuk om te fotograferen en neemt hier ook echt de tijd voor.

Lees alle artikelen van Fleur >>

12 Comments

Add yours
 1. Jennie

  Hi! Erg leuke site met een leuke webshop! Ik wil graag wat bestellen maar heb het voor vrijdag nodig. Als ik het vandaag voor 19:00 bestel, staat er dat het vandaag wordt verzonden. Heb ik het dan morgen in huis of duurt dat langer? Bedankt!

  • Annemarie

   Hoi Jennie, binnen Nederland geldt dat het de volgende dag bezorgd wordt. Buiten Nederland duurt het wat langer. Wanneer je in Nederland woont, heb je het dus zeker op tijd in huis als je vandaag bestelt.

  • Annemarie

   Ja, de levertijd is 1 werkdag, dus als je hem maandag voor 22 uur bestelt, kun je hem dinsdag in huis verwachten. Heb je hem dinsdag voor een bepaalde tijd nodig, dan kun je hem eventueel ook vrijdag bestellen, zodat je hem zaterdag in huis hebt. Bestel je hem zaterdag of zondag, dan heb je hem, net als bij bestelling op maandag, op dinsdag in huis.

+ Leave a Comment

Switch to International Site