Meteen naar de content
jorijn mulder, blogger ik wil meer reizen

Freycinet National Park, Tasmanië

Maak kennis met Jorijn

jorijn mulder, reisblogger ikwilmeerreizen.nl

Voor Jorijn Mulder betekent reizen avontuur. Wegstappen uit het bekende en zichzelf onderdompelen in het nieuwe geeft hem een flinke dosis energie. Afwisseling is voor hem essentieel, hij houdt ervan verschillende landen en culturen te ontdekken, om zo uiteenlopende ervaringen op te doen. Hij krijgt een kick van hiken en eigenlijk alles wat met bergen te maken heeft. Zo reisde hij een half jaar lang met een camperbusje door de mooiste berggebieden van Europa en zette zijn ‘van life’ voort in Australië, waar hij sinds anderhalf jaar reizen en werken met elkaar afwisselt.

Jorijn schrijft veel over:

Hart voor de natuur om zich heen

Jorijn is een doorgewinterde buitensporter met een groot hart voor de natuur. Het liefst is hij buiten en leeft hij met de natuur. Niet voor niks reist hij met een camperbusje rond en trekt hij bij voorkeur te voet door uitgestrekte berglandschappen. Het geeft hem een gevoel van vrijheid en rust, maar ook van bewustwording.

Minder online, meer buiten

Daarnaast is dierenwelzijn ook erg belangrijk voor Jorijn. Het is niet voor niks dat hij een bevlogen veganist is. Massa-industrie en een consumptiemaatschappij staan hem tegen. Hij leeft liever bescheiden, duurzaam en met oog voor de natuur. Minder online, meer buiten. En daar kunnen we natuurlijk allemaal een mooi voorbeeld aan nemen.

Jorijn mulder

Dagenlang hiken

Hoewel we binnen ons team allemaal veel van buitensport houden, kan Jorijn toch wel onze outdoor-blogger genoemd worden. En dan met name op het gebied van hiken is hij een zeer ervaren reiziger. Het liefst trekt Jorijn dagenlang met een tentje de bergen in. Hij weet de mooiste wandeltochten binnen en buiten Europa te vinden. Dat doet hij soms alleen, maar meestal samen met zijn vriendin. Ze trekken inmiddels al zo’n 2 jaar samen met een camperbusje rond. Eerst in Europa en nu al lange tijd in Australië. Zijn tips over trekkingen en mooie wandelgebieden zijn dan ook zeer waardevol!

En omdat Jorijn nu eenmaal niet graag achter een computer zit, moeten we soms lang op zijn verhalen wachten. Maar als hij ze dan deelt, doen zijn blogs ons altijd weer verlangen om ook de natuur in te trekken.

Bekijk alle artikelen van Jorijn

Ardèche Frankrijk, Cirque des Gens
Ontdek

Een vakantie in de Ardèche, Frankrijk: de mooiste plekken en bezienswaardigheden

Lees meer
beste reistijd peaks of the balkan trail
Ontdek

Peaks of the Balkans trail: een indrukwekkende trekking door drie landen

Lees meer
1 2

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen