Meteen naar de content
digital nomad annemarie, hangmat

Leven als digital nomad

Al in 2015 begon Annemarie met een leven als digital nomad. Een leven zonder vaste thuisbasis, waarbij je online je werk kunt doen, waar dan ook ter wereld.

 

Maar hoe word je digital nomad en hoe is zo’n leven eigenlijk echt? We geven in onze blogs antwoord op al deze vragen en delen onze tips vanuit onze eigen jarenlange ervaring als digital nomad. Want een paar maanden vanuit het buitenland werken is één ding, maar er een jarenlange levensstijl van maken is toch iets anders! Na 9 jaar kent Annemarie alle fases en uitdagingen en helpt je graag op weg!

Als reisblogger was een leven als digital nomad voor Annemarie een logische keuze, maar er zijn veel meer beroepen die zich lenen voor een leven als digital nomad. Van software developer tot coach en van SEO specialist tot consultant, talloze mensen werken tegenwoordig locatie-onafhankelijk. Of dat als freelancer, ondernemer of voor een werkgever is. Zolang jij je werk online kunt doen, kun je overal ter wereld werken.

Bekijk al onze artikelen

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen