Meteen naar de content

Samenwerken & adverteren

Hoe kun je meer ontdekken dan de standaard reisgidsen je vertellen? Hoe kun je veel reizen met maar 25 vakantiedagen per jaar? En hoe vind je al die bijzondere plekjes? Dit soort vragen waren voor ons, Annemarie en Mirjam dé reden om in 2014 Ik wil meer reizen! te starten. Als reislustige nichtjes kregen wij zelf deze vragen van onze omgeving en besloten het onze missie te maken om iedereen het maximale uit zijn (reis)leven te laten halen door letterlijk zijn of haar horizon te verbreden.

Met Ik wil meer reizen! geven wij iedereen de handvatten om hier niet alleen over te dromen, maar het ook te doen. Wij inspireren met mooie, soms verrassende bestemmingen en reisroutes, adviseren over travelgear, delen slimme reistips en zorgen ervoor dat lezers hun reisgevoel niet alleen op reis vast kunnen houden, maar ook thuis.

Download onze mediakit

Wil je met ons samenwerken? Download dan onze mediakit & factsheet. Zit er iets voor je tussen, neem dan contact met ons op met een concrete vraag, je marketingdoel en budget. Zien we een match tussen jouw merk en onze doelgroep en platform, dan maken we een passend voorstel voor je.

Download onze mediakit & factsheet

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groot bereik onder reizigers

Ik wil meer reizen! is uitgegroeid tot een van de grote reisblogs in Nederland en België, met zo’n 100.000 unieke bezoekers per maand, een Facebookpagina met een kleine 100.000 volgers en een Instagram account met ruim 22.400 volgers.

Niet alleen trekt het reisblog iedere dag weer nieuwe lezers, bezoekers keren ook regelmatig terug voor hulp bij hun reisvoorbereiding en tips voor de beste reisspullen in onze reis webshop.

Wil jij een breed publiek van reisliefhebbers bereiken? We bieden diverse mogelijkheden voor samenwerkingen. Van complete campagnes en sponsored content tot productpromotie of persreis.

Onze doelgroep

Ons reisblog richt zich op een brede groep reizigers. Over het algemeen zijn onze lezers te omschrijven als avontuurlijke reizigers uit Nederland en België. De grootste groep bestaat uit dertigers en veertigers, maar ook jongere en oudere reizigers weten ons reisblog goed te vinden. In onze mediakit vind je meer gedetailleerd informatie over de samenstelling van onze doelgroepen.

Veel van onze lezers maken verre reizen, maar houden ook van een stedentrip of vakantie in Europa. Ze gaan er graag een weekendje op uit en zijn nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Hoe we dit weten? Na 10 jaar interactie met onze volgers op Facebook en Instagram, hebben inmifelswe een goed beeld van onze doelgroep. Maar ook uit de bezoekerscijfers, bezoekersgedrag en conversies van ons blog halen we veel informatie. We weten daarom heel goed wat wel en niet bij onze lezers past.

Zijn we een match?

Wil je met ons samenwerken, dan vertellen we altijd heel eerlijk of jouw merk bij ons en onze volgers/ lezers past. Zien we geen match, dan gaan we geen samenwerking aan. Zo blijven wij waardevolle content voor onze lezers maken en blijft het voor hen ook interessant!

Zien we wel een match, dan kun je daar dus ook op vertrouwen. We doen altijd een passend voorstel, waarbij we inschatten welk van onze kanalen en advertentiemogelijkheden het best aansluit bij jouw marketingdoelstellingen en budget. Download voor meer informatie onze Mediakit & Factsheet via het formulier hierboven.

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen