Contact


Wij zijn alleen per mail bereikbaar, omdat we veel op reis zijn en werken vanuit andere tijdszones. We reageren doorgaans al binnen een paar uur. Wanneer we online zijn, is het ook mogelijk ons een chatbericht te sturen via de chat button rechtsonder in onze shop. Je krijgt dan direct antwoord.

mail: mail@ikwilmeerreizen.nl

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Daar hebben we veel mogelijkheden voor! Bekijk onze mogelijkheden voor samenwerken en adverteren. Ben je zelf blogger of Instagrammer en wil je met ons samenwerken in ruil voor producten uit onze travelshop? Bekijk de mogelijkheden voor influencers.

Vraag over een bestelling?

Heb je een vraag over een bestelling of een andere webshop gerelateerde vraag? Lees dan onze Travelshop FAQ eens door. Grote kans dat jouw antwoord ertussen staat! Zo niet, stuur ons dan een mail naar bovenstaande mailadres. We beantwoorden deze doorgaans zeer snel.

Retourneren?

Als je bestelling niet naar verwachting is, mag je hem uiteraard naar ons terugsturen. Meld hiervoor je retour aan via ons retourformulier. Wij sturen je dan de retourinstructies toe. Wanneer je het product in de originele verpakking, onbeschadigd, voldoende gefrankeerd binnen 30 dagen naar ons terugstuurt, storten we, na ontvangst, het aankoopbedrag (incl. verzendkosten) zo snel mogelijk terug op je rekening. Vergeet niet je pakbon te printen en bij de retour te voegen! Anders kan hij niet verwerkt worden. We horen natuurlijk ook graag waarom je je order terugstuurt, dit helpt ons weer bij de verbetering van de webshop en ons assortiment.

Klacht?

Is een product dat je bij ons besteld hebt beschadigd of is er iets anders waar je ontevreden over bent. Stuur ons dan een mailtje met de klacht, je ordernummer en voeg eventueel een foto bij van de beschadiging. Wij nemen klachten zeer serieus en zoeken dan ook altijd direct naar een passende oplossing. Je kunt je klacht ook indienen via het retourformulier.

Bedrijfsgegevens

Rekeningnummer: NL09 INGB 0006703043
KVK: 62239813
BTW: NL854722002B01
BIC: INGBNL2A

Postadres (geen bezoekadres)

Ik wil meer reizen!
Vonderstraat 15
7419 BK Deventer

Lees hier onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.

13 Comments

Add yours
 1. Esther

  Beste ladies,

  We hebben vandaag jullie inspirerende presentatie mogen bijwonen. Wat deden jullie het goed! En het enthousiasme spatte eraf. Het was fijn om van ervaringsdeskundigen te vernemen hoe jullie zo ver zijn gekomen en hoe jullie tegen een en ander ander aankijken.

  Hartelijk dank, veel plezier met reizen (wereldreis anyone?) en keep up the good work!

  Groetjes,
  Eshter (&Daphne)
  Newyorkcitytrippers

 2. lesly

  Hi there !

  I just discovered your website ! That’s awesome ! I couldn’t resist purchasing the bag and the pillow cases ! I come from Belgium (sorry for not speaking dutch though but as I now live in Tahiti, I forgot quite a lot!) and reading in Dutch made me happy to be honest haha ! I wish you success of course as I think you deserve it ! Groetjes, Lesly

 3. Esmeralda de Vries

  Ha reislustige dames,

  Wij willen graag samen optrekken met jullie in het veroveren van de wereld om in 2018 -als Leeuwarden culturele hoofdstad is- de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld neer te leggen om zo “Iepen Mienskip” te laten zien én voelen. Dat betekent een (wereldwijde)verbinding tussen mensen!
  Zouden we eens kunnen kennismaken en ideeën uitwisselen?
  We horen graag van jullie.
  groet
  Esmeralda de Vries

 4. Nina

  Hoi! Leuke site hebben jullie. Wij zijn ons ook, met onze kinderen, aan het voorbereiden op onze wereldreis.
  Het valt me op dat jullie verkeerde informatie op jullie site hebben staan mbt uitschrijven gemeente, briefadres niet langer dan 8 maanden (is niet waar), uitschrijven bij eigen woning (kan wel) enz.
  Misschien goed idee om dit aan te passen of beter uit te zoeken?
  Het zette mij namelijk op verkeerde been en blijkt dus niet allemaal zo te zijn wat jullie schrijven.
  Groetjes Niña

  • Mirjam

   Hi Nina, wat gek, we hebben zeker onze research gedaan. In elk geval bij twee gemeentes in Nederland is dit het geval (wo Utrecht). Mail (mail@ikwilmeerreizen.nl) ons anders jouw bevindingen even, dan kunnen we kijken of we e.a. aan moeten passen! Mirjam

 5. Lindy

  Wat een leuke website! Ik ben zelf nog op zoek naar reisinfo voor Kazachstan. Klopt het dat dit nog niet op jullie site staat? Daarnaast ben ik op zoek naar een flight bag waar 2 backpacks in passen. Hebben jullie misschien tips. Liefs Lindy

  • Janneke

   Hoi Lindy, dankjewel voor je complimenten. Niemand binnen ons team is naar Kazachstan geweest, het klopt dus dat hier geen info over te vinden is op onze site. Oei, een flight bag voor 2 bagpacks. Die bieden we niet aan in de shop. Om eerlijk te zijn maken we daar ook zelf geen gebruik van, dus het is lastig voor ons om daar over te adviseren. Succes met je zoektocht!

 6. jhwkeur

  Even een vraagje.Ik ben 2m 07 en78 jaar Veel gereisd,Deze reis spreekt me aan ,maar ben ik niet te lang? De ervaring met couchettes was nooit echt aangenaam, en toen was ik wat jonger.Dus slapen in de rein wil ik vermijden Gaat dat? En reizen doe ik met een koffer en een rugzakje .Graag wat info, Bijvoorbaat dank Hans

 7. Ans de mulder

  Hallo ik zocht nog speelkaarten
  Die van jullie zijn niet goed als je linkshandig bent
  Je kunt beter in alle hoeken cijfers maken
  Ik zoek ook nog n paspoorthouder en documenten map met rits waar dubbelgevouwen reispapieren in kunnen en paspoorten

 8. Wilma rijk

  Ik lees jullie stukje over Cadiz. wij willen hier ook graag heen, maken een road trip door Portugal. Omdat we terugvliegen via Faro, willen we graag een stukje Spanje meepikken, met name Cadiz. Is er ook een route rechtstreeks via Huelva, of moet je altijd perse via Sevilla rijden?
  Zou mooi zijn als er een boot vaart naar Cadiz, weet u daar iets van misschien??
  Hartelijk dank alvast

 9. Indra Arendz

  Bestelling gedaan, bij de levering is een foutje gemaakt waardoor ik een ander artikel kreeg toegestuurd dan besteld. Na prettig contact is dat razendsnel hersteld (het was een cadeautje en het was alsnog op tijd!) en mocht ik als pleister op de wond het verkeerd geleverde artikel houden. Naast jullie leuke artikelen dus een super service, leuk contact en snelle oplossing. Aanrader!

+ Leave a Comment