Meteen naar de content
Review Osprey stratos, sirrus 36

Kaapverdië

Onze persoonlijke reviews

Als doorgewinterde reizigers testen wij veel producten uit op reis. Van tassen en koffers tot de beste travelgear, reisgadgets en kampeerspullen. We nemen de producten mee op stedentrips, wereldreizen, roadtrips of kampeertrips. Zo testen we producten in de praktijk. In onze reviews gaan we altijd uit van onze eigen ervaring, vaak gebaseerd op verschillende reizen.

 

Naast product reviews delen we ook onze ervaring met specifieke accommodaties, reisorganisaties en diensten.

Lees onze reviews van:

In onze reviews geven we antwoord op de vraag hoe je een product het beste gebruikt, voor welke reis hij geschikt is en natuurlijk wat onze eigen ervaring ermee is. Wat vonden wij van het product op reis? Zouden we het anderen aanraden? We zetten de voordelen én nadelen op een rij en delen de productspecificaties, handige features en de prijs. En na gebruik van het product voor langere tijd, dan updaten we onze reviews met onze bevindingen op lange termijn, wel zo handig toch?

Eerlijk en uitgebreid getest

Wist je dat wij elk product onderling bespreken? Omdat we op een verschillende manier reizen – Mirjam met partner en kind, Annemarie als digital nomad – hebben we verschillende voorkeuren en behoefte. Ook dat delen we in onze reviews!

Inspiratie voor reiscadeaus & gadgets

cadeau reiziger
Ontdek

Reiscadeau inspiratie: 100x origineel cadeau voor een reiziger

Bekijk onze tips
Lees meer

Bekijk al onze reviews

Cuba geld
Ontdek

Review: het nieuwe Bunq bankpakket incl. reisverzekering & prepaid creditcard

Lees meer
1 2 5

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen