Meteen naar de content
punta gallinas woestijn tour colombia

Gastblogs van enthousiaste reizigers

gastblogger ikwimeerreizen

Wij werken met een team van vaste auteurs die voor een langere periode diverse blogs voor ons schrijven over hun reizen. Maar een enkele keer publiceren we een artikel van een enthousiaste reiziger die eenmalig een reisblog voor ons schrijft. Zo ontvingen we een prachtig artikel van Amanda over Normandië, schreef Sharon over de woestijn in Colombia en Nikkie over Belize.

Wil jij ook schrijven voor Ik wil meer reizen? We nemen op dit moment geen nieuwe gastbloggers aan. Maar ben je ervan overtuigd dat je in de toekomst een aanvulling bent voor ons team mag je ons altijd een mailtje sturen.

Wij werken alleen samen met ervaren reizigers die al enkele jaren reizen. Je reist regelmatig en blijft dit de komende jaren ook doen. Je kunt goed kunnen schrijven én fotograferen. Je hebt geen eigen reisblog en vindt het leuk om langere tijd en met enige regelmaat voor ons te schrijven. 

Ben je van mening dat je bij ons team past? Stuur ons dan een mailtje met je motivatie, achtergrond, reiservaring, bestemmingen waar je recent bent geweest en reizen die je op de planning hebt staan. Ook een linkje naar je Instagamprofiel en/of Polarsteps ontvangen we graag, zodat we een indruk krijgen van je vaardigheden in fotografie. Heb je ervaring met schrijven, stuur dan je portfolio mee.

Bekijk alle gastblogs

Agando Mirador de los roques, La Gomera vakantie
Ontdek

Een vakantie naar La Gomera, Spanje: deze plekken mag je niet overslaan

Lees meer
stedentrip Thessaloniki griekenland
Ontdek

Wat te doen in Thessaloniki, Griekenland: de mooiste bezienswaardigheden voor je stedentrip

Lees meer
punta gallinas woestijn tour colombia
Ontdek

Op jeeptour naar Cabo de la Vela en Punta Gallinas in de La Guajira woestijn, Colombia

Lees meer
1 2

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen