Meteen naar de content
hokkaido japan

Hokkaido, Japan

Reizen in de lente

Wil je op reis in het voorjaar en ben je op zoek naar inspiratie voor bestemmingen waar je naartoe kunt reizen in maart, april en mei? We delen onze blogs met tips voor de mooiste plekken wereldwijd waar het in de lente goed weer is.

Lees ook onze reistips voor:

Bekijk al onze artikelen

Verre reis in maart of april

Wist je dat de maart en april voor heel veel bestemmingen in Azië en Zuid-Amerika een ideaal seizoen om te reizen is? Het is op veel plekken dan droog en zonnig. Ook mei is ideaal, maar het wordt dan op veel plekken al warmer. Hou je niet zo van hitte, probeer dan vroeg in het voorjaar te gaan, in maart. Vind je zon en warmte juist heerlijk, dan zijn april en mei ook een goede periode om te reizen. Lees ook onze tips voor een verre reis in maart of april.

Citytrip in de lente

Ook als je niet ver weg wilt is de lente een ideale periode. Bijvoorbeeld bestemmingen in Zuid-Europa zijn dan al zeer aangenaam. Zo kun je al een beetje genieten van het vroege voorjaar en de zomerse warmte en drukte vermijden. Voor veel steden in Europa is mei zelfs de perfecte periode voor een stedentrip in de lente!

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen