Meteen naar de content
strand zipolite mexico

Zipolite, Mexico

Zonvakantie in de winter

Wil je op vakantie naar de zon in de winter? In de maanden december t/m maart is het op veel bestemmingen in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Afrika zeer goed vertoeven. Maar ook dichterbij huis kun je al de zon opzoeken in de winter. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische eilanden!

Populaire zonvakanties in de winter:

Waarheen voor een zonvakantie in de winter?

Wie op zonvakantie wil in de winter moet daar wel even voor vliegen. Het meest dichtbij zijn bestemmingen als de Canarische eilanden, Kaapverdië en Gambia, waar het in de wintermaanden heel aangenaam is.

Het goede nieuws is dat het tijdens onze winter op heel veel plekken in de wereld het ideale seizoen is voor een zonvakantie. Het Caribisch gebied, Azië en veel landen in Afrika zijn geweldig om in deze periode te bezoeken. Het regenseizoen is dan net voorbij en het is nog niet te heet om de hele dag op het strand te liggen. Ideaal dus!

Bekijk al onze artikelen

Agando Mirador de los roques, La Gomera vakantie
Ontdek

Een vakantie naar La Gomera, Spanje: deze plekken mag je niet overslaan

Lees meer

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen