Het straatleven van Trinidad in foto’s


Eerder al schreef ik over de veelzijdigheid van Trinidad, Cuba. Wat heb ik daar mijn ogen uitgekeken tijdens mijn voornaamste activiteit daar: rondlopen door de straten. Want het meest bijzondere aan Trinidad vond ik het leven op straat. Je loopt als toerist door de straatjes, maar doordat niemand zich iets van je aantrekt, heb je soms het idee dat je door een soort film loopt die zich om je heen afspeelt. Het meeste sociale leven in Trinidad speelt zich op straat af, óf half binnen, maar doorgaans staan deuren en ramen van huizen open dus kun je nog steeds alles volgen. Ga op een stoepje zitten (zoals veel Cubanen ook doen) en geniet. Voetballende kinderen, kletsende buurvrouwen, zingende schoolmeisjes…  En als je uitgekeken bent, maak je gewoon een mooie wandeling door de straatjes en zie je weer heel veel nieuw straatleven. Natuurlijk kan ik hierover vertellen, maar beelden zeggen meer dan woorden en daarom: geniet van het straatleven van Trinidad in foto’s!

straatleven-trinidad  trinidad-cuba10   trinidad-cuba7 cuba-trinidad-straatleventrinidad-cuba6 trinidad-cuba5 trinidad-cuba4 trinidad-cuba2 trinidad-cuba straten-trinidad-cuba trinidad-cuba11straatleven-trinidad9trinidad-cuba9

Visum voor Cuba aanvragen

Voor Cuba heb je een visum nodig. Hierbij volstaat voor Cuba een visum die je online zelfs tot 16:00 uur de dag voor vertrek kunt aanvragen via e-visums.nl. Zelf regelde ik ook op deze manier last-minute een visum voor Cuba. Ideaal! Voor Cuba is een e-visum niet mogelijk, maar je ontvangt een blanco visum welke je dan zelf in kunt vullen. In mijn geval werd het visum de volgende dag al toegestuurd! Het visum voor Cuba is 30 dagen geldig. De kosten voor het e-visum Cuba zijn € 29,95 per persoon.

Vraag je visum voor Cuba hier aan

Ga je voor het eerst naar Cuba? Lees dan ook Cuba voor beginners!

Onze favoriete producten bij deze reis

1 comment

Add yours
  1. Co

    Ja, Trinidad! Voor mij echt een van de hoogtepunten op Cuba, wat is het daar prachtig! Al die kleuren, de mensen, de auto’s en de muziek :) De omgeving was trouwens ook geweldig mooi, met de Topes de Collantes en het superwitte strand (Playa Ancon).

+ Leave a Comment