Kamperen op een indoor camping in Gent


Ben je wel eens in Gent geweest? Nee? Zeker een keer gaan, het is echt een hele mooie, gezellige stad! En als je dan een weekendje naar Gent besluit te gaan, slaap dan op de indoor camping in Gent: Treck Hostel: dé camping waar je nooit last hebt van regen.

Boek een overnachting bij Treck hostel >>

gent-huizen

Indoor kamperen

De indoor camping in Gent is gevestigd in een oude fabriekshal net buiten het centrum van de stad. In de hal zijn een aantal caravans door kunstenaars compleet gestript en vervolgens allemaal in een ander thema opgeknapt, opnieuw ingericht en voorzien van comfortabele bedden. Naast deze indoor camping in Gent is er ook de gezellige bar Treckhaak gevestigd, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd, wordt er yogales gegeven en is er een ‘fietskeuken' waar liefhebbers aan hun fiets kunnen sleutelen. Er is altijd iets te doen dus! Verder heb je – net als op een echte camping – douches en toiletten. Maar allemaal binnen, je hoeft dus niet met je wc-rol onder je arm door de kou!

indoorcamping gent

Welk thema caravan kies jij?

De caravans in Treck hostel hebben allemaal hun eigen thema, van binnen en van buiten. Bij elke caravan hoort namelijk een eigen ‘zitje' in het thema van de caravan. Dit is slechts een greep uit alle caravans, welke zou jij kiezen?

De Zen caravan

indoorcamping gent zen caravan

De retro caravan

indoorcamping gent caravan

De jungle caravan

indoorcamping gent caravaninterieur caravan indoorcamping

De Hawaii caravan

indoorcamping gent caravan

Of slaap op zolder!

Is een caravan niets voor jou? Dan is de zolder misschien een idee. Op de open zolder is een prachtig houten ‘huisje' gebouwd. Als je gaat slapen kun je de gordijnen eromheen sluiten!

indoorcamping gent

Lekker ontbijtje

En hoera, ontbijt is inclusief op deze indoor camping in Gent! Overheerlijke koffie, een versgekookt eitje en warme broodjes in een sfeervolle ruimte. Een goede start van de dag om Gent te gaan verkennen!

indoorcamping gent ontbijt

Boek een overnachting bij Treck hostel >>

Meer bijzondere accommodaties in Gent

Bed & Breakfast
B&B O Lit de l'O
CENTRUM | In hartje Gent ligt dit stijlvolle hotel met prachtig uitzicht op de binnenstad.
Pension
Pension Kraanlei 31
CENTRUM | Slapen in een prachtige kamer in een karakteristiek pand dat zo kenmerkend is voor Gent. Perfecte ligging in binnenstad
Appartement
Getaway studio's
CENTRUM | Prachtige design studio in het centrum van Gent. Ruim, schoon en op een rustige locatie, op loopafstand van de bezienswaardigheden

Gent verkennen

De indoor camping ligt op loopafstand van het centrum van Gent, maar je kunt ook gebruik maken van de fietsen van Treck Hostel. Bij de receptie hebben ze daarnaast een hele leuke citymap ter beschikking, namelijk de gratis kaart van Use it. Deze kaarten zijn samengesteld door locals en bevatten dus hele andere tips dan ‘normale' kaarten, een aanrader! Gent is een leuke stad om rond te wandelen of te genieten van een Belgisch biertje op een terras. En sla dan vooral deze plekken niet over:

Aan het eind van het Schuddevisstraatje…

Vind je Hot Club de Gand, met een onwijs leuk binnenplaatsje en omdat je eerst door een heel smal steegje moet om er te komen, voelt het echt als een ontdekking als je het terras op loopt!

hot club de gand gent

Moor & Moor

Moor & Moor is een combinatie van een winkel met ‘goede', interessante producten (sprinkhanen, anyone?) én een koffietentje/bar. Je kunt namelijk binnen in de winkel bij het raam zitten aan een kleine bar, of buiten op het terras. De koffie is zeker aan te raden en het is een heerlijke plek om even mensen te kijken.

moor moor gent

Op de kade van de Leie

Ben je op low budget trip? Neem dan, zoals veel studenten ook doen in Gent, een fles wijn mee en strijk neer langs de kade van de Leie. Het is hier altijd een gezellige bedoening, zeker als het lekker weer is.

gent kade leie

Meer steden in België verkennen?

Wil je meer van België zien? Lees dan ook onze tips over een weekend Brugge of bezienswaardigheden Antwerpen.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment