Meteen naar de content
Madagaskar-Isalo-National-Park

Maak kennis met Omar van Beek

Omar van Beek

Omar ontdekt het liefst onbekende bestemmingen, waar hij graag in contact komt met locals. Hij vindt het leuk meer te leren over andere culturen en het echte, lokale leven op zijn reisbestemming te leren kennen. Meestal reist hij daarom met huurauto, zodat hij de vrijheid heeft om van de gebaande paden af te wijken. Te stoppen voor een ontmoeting of mooie plek. Van Madagaskar tot Papua en van Namibië tot Oman, van zijn avontuurlijke roadtrips schreef Omar een aantal waardevolle blogs voor ons.

Omar werkt al jaren in de toeristische sector. Tegenwoordig als Business Intelligence Marketeer bij Toerisme Veluwe, Arnhem & Nijmegen. Hoewel hij inmiddels niet meer voor ons schrijft, heeft hij in het verleden wel van al zijn avontuurlijke roadtrips prachtige blogs geschreven op ons reisblog! Zijn tips leven hier dus voort!

Bekijk alle artikelen van Omar

Rinjani Beklimming Lombok 02
Ontdek

Op avontuur in Indonesië: Het beklimmen van de Rinjani vulkaan Lombok

Lees meer

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen