Meteen naar de content

Reisadvies Jordanië: vakantie tips om alles uit je reis te halen

Annemarie Konijn, eigenaar Ik wil meer reizen

Door Annemarie

Jordanië

Ga jij voor het eerst op vakantie naar Jordanië, dan kun je misschien wel wat extra tips gebruiken. In dit blog deel ik mijn reisadvies en tips voor een goede reisvoorbereiding. Ik bezocht Jordanië in november 2023 en maakte hier een prachtige rondreis van 2 weken. Ik deed dit samen met een vriendin, waarbij we zelfstandig met huurauto door het land reisden. In dit blog deel ik mijn tips, gebaseerd op onze eigen ervaring tijdens onze vakantie in Jordanië. Daarnaast deel ik hier ook handige tips van locals die wij ter plaatse kregen tijdens onze vakantie. Van reisadvies over veiligheid, kledingvoorschriften en verkeersregels tot tips voor het bezoeken van de mooiste bezienswaardigheden.

De ideale reisroute voor Jordanië? Lees ons blog over een rondreis Jordanië.

vakantie Jordanië, wandelroute little petra

Reisadvies Jordanië: is het er veilig? 

Toen wij Jordanië bezochten was dit de meest gestelde vraag die ik kreeg, want met de oorlog in buurland Israël vragen veel mensen zich af of Jordanië wel veilig is. Het is tenslotte heel dichtbij. Maar dat het dichtbij is, daar is eigenlijk ook alles mee gezegd. Jordanië is een totaal ander land dan Israël, met een heel ander politiek klimaat en een hele vredelievende geschiedenis. Je kunt Jordanië in politiek opzicht dan ook totaal niet vergelijken met Israël. Zelf bezocht ik Jordanië tijdens de oorlog in Israël en er was in Jordanië zelf echt niks van te merken, behalve dat er aanzienlijk minder toeristen waren dan normaal. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel verstandig altijd het reisadvies van de overheid te checken. Deze was tijdens ons bezoek code geel en daarmee geen enkele reden om niet naar Jordanië op vakantie te gaan. 

Tip: check het actuele reisadvies van de overheid. Je kunt jouw vakantie in Jordanië daar ook aanmelden. De Nederlandse ambassade in Jordanië is dan op de hoogte van jouw komst en je ontvangt een smsje bij veranderend reisadvies. Zelf heb ik dat voor onze reis ook gedaan, ik vond dit wel een prettig idee. 

reisadvies Jordanië, annemarie bij petra

Hoe is het om als vrouw door Jordanië te reizen?

Ik heb me geen moment onveilig gevoeld in Jordanië. De mensen zijn er ontzettend aardig en behulpzaam. Je wordt met open armen verwelkomd en men wil je alleen maar een goede ervaring bezorgen. Wij reisden als twee vrouwen met een huurauto door Jordanië en we hebben dat beiden als heel prettig ervaren. We  werden zeer respectvol behandeld en iedereen was behulpzaam. Het is wel goed om qua kleding rekening te houden met de lokale cultuur, maar zelfs als je dat niet doet, is men vriendelijk tegen je. Maar het is natuurlijk wel respectvol om hier rekening mee te houden. Over het kledingadvies voor Jordanië verderop in dit blog meer tips. 

kledingadvies jordanië

Auto huren in Jordanië: onze tips 

De beste manier om Jordanië te verkennen tijdens je vakantie is per huurauto. Zeker, omdat roadtrippen door de schitterende landschappen al een highlight op zichzelf is. Vanwege de soms steile wegen met veel scherpe bochten is het verstandig een iets sterkere auto te huren. Ook is het prettig om in Jordanië een automaat te huren.

Tip: Huur je een auto, zorg dan dat je goed verzekerd bent. Als je bijvoorbeeld wilt gaan hiken in een van de prachtige canyons, moet je soms een stukje op onverharde wegen rijden, waar je te maken hebt met opspattende stenen. Zelf raden we aan om bij Sunnycars een auto te huren. Je bent dan automatisch all-riks verzekerd. Een goedkopere optie is huren via Easyterra, je kunt dan eventueel een aanvullende verzekering afsluiten.

Auto huren in Jordanië? Boek hier je huurauto >

tips voor auto huren jordanië

Tips voor autorijden in Jordanië

Het rijden in Jordanië is over het algemeen ontspannen, behalve in hoofdstad Amman, waar het in de spits wat chaotisch kan zijn. De routes zijn eenvoudig te vinden en er wordt niet hard gereden. Wel is het goed om met een aantal dingen rekening te houden.

 • Verkeersdrempels: er zijn ontzettend veel verkeersdrempels in Jordanië die niet altijd even goed zichtbaar zijn, en ook niet altijd worden aangekondigd. In de bebouwde kom moet je daarom echt alert blijven!
 • Links én rechts inhalen: hoewel men gewoon aan de rechterkant van de weg rijdt, is het in Jordanië vrij normaal om zowel links als rechts in te halen. Ook wordt er niet altijd richting aangegeven. Je moet dus goed om je heen kijken! Dit is ook wat rijden tijdens de spits in Amman wat stressvol maakt. Het verkeer op de 3-baanswegen lijkt soms overal vandaan te komen. Hard wordt er niet gereden, dus als je gewoon ontspannen met het verkeer meebeweegt komt het allemaal goed!
 • Nauwelijks strepen op de weg: ook zijn de strepen op de weg vaak wat onduidelijk, men rijdt dus niet heel netjes op een bepaalde weghelft. Ook is het heel normaal om op de linkerstrook te blijven rijden. Net wat anders dan je in Nederland gewend bent dus.
 • Maximum snelheid: goed om te weten is dat huurauto’s begrensd zijn op een maximum snelheid. Rij dus niet harder dan 120 km/u (dit was de snelheid waarop onze huurauto begon te piepen). De maximale snelheden in Jordanië variëren van 90 tot 110 km/u en er wordt ook zeker geflitst, dus het is aan te raden je gewoon aan de snelheid te houden. Lekker ontspannen rijden dus! 
 • Internationaal rijbewijs: je hebt voor Jordanië geen internationaal rijbewijs nodig. Wel moet je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs om een auto te mogen huren. Dit geldt ook voor medebestuurders.

auto huren jordanië, roadtrip

Wat is er te doen in Jordanië?

De bekendste highlight van Jordanië is wereldwonder Petra. Deze eeuwenoude stad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is absoluut indrukwekkend te noemen. Daarnaast is een overnachting in de Wadi Rum woestijn echt een hoogtepunt van een vakantie in Jordanië en mag een hike in een van de vele wadi’s (canyons) niet ontbreken op je to-do lijst. Verder kun je duiken in de Rode Zee en dobberen in de Dode Zee. De eeuwenoude Romeinse stad Jerash is ook een van de bezienswaardigheden die de moeite waard is, net als de mozaïeken van Madaba. Tot slot kun je je in hoofdstad Amman ook prima een dag vermaken met een bezoekje aan de bazar, citadel en het Roman Theatre. 

Meer vakantie tips voor Jordanië: lees onze tips voor bezienswaardigheden in Jordanië.

 annemarie bij petra, jordanie zonsondergang wadi rum

Wat is de beste reisroute voor Jordanië?

Het uitstippelen van een reisroute door Jordanië is niet moeilijk. De highlights liggen allemaal vrij dicht bij elkaar in de buurt en de meest reizigers maken ongeveer hetzelfde rondje. Over deze route hebben we een apart blog geschreven. 

Lees onze reisroute van 2 weken Jordanië.

route kaart jordanië

Wat is de beste reistijd voor Jordanië?

Jordanië kent een woestijnklimaat met over het algemeen overdag hoge temperaturen en koude nachten. Veruit de meeste highlights van Jordanië bevinden zich in een woestijnlandschap. Het is er dus erg droog en stoffig. De gevoelstemperatuur in Jordanië is dan ook heel anders dan in een tropisch klimaat, waar de luchtvochtigheid veel hoger is. De beste reistijd voor een vakantie in Jordanië is onze lente en herfst. Dus de maanden september t/m november en maart t/m mei. De temperaturen zijn er dan aangenaam (rond de 30 graden) en de nachten zijn niet te koud. In de wintermaanden kunnen de nachten in de bergen en woestijn erg koud zijn en regent het iets meer. Het water in de wadi’s kan dan wat hoger staan. Daarom is Wadi Majib bijvoorbeeld gesloten van november t/m maart. Tijdens de zomermaanden wordt het erg heet in Jordanië met temperaturen van soms boven de 40 graden. 

wadi rum woestijn jordanie

Heb je een visum nodig voor Jordanië?

Ja, voor je vakantie in Jordanië heb je een visum nodig, maar hierbij volstaat een ‘visa on arrival’. Je hoeft deze dus niet vooraf aan te vragen. De kosten voor een visum zijn omgerekend ongeveer €50,-. Heb je een Jordan Pass, dan zijn de kosten voor je visum bij de prijs inbegrepen. 

Heb je een Jordan pass nodig voor je vakantie in Jordanië?

Ja, het is wel aan te raden een Jordan pass aan te schaffen voor je vakantie in Jordanië. Bij de prijs van een Jordan Pass zitten namelijk ook de kosten voor je visum en entree voor Petra inbegrepen. Hiermee heb je de pas er al bijna uit. De Jordan pass schaf je online aan en deze geeft toegang tot maar liefst 40 bezienswaardigheden in Jordanië, waaronder dus Petra. De kosten voor een Jordan Pass variëren van 70 JD (€90) tot 80 JD (€110). Er zijn drie varianten, die voornamelijk verschillen in het aantal dagen toegang tot Petra. Zelf kochten wij de duurste variant van 80JD, omdat we daarmee 3 dagen toegang tot Petra hadden. Ook is die 2 weken geldig. De goedkopere variant raad ik alleen aan als je maar kort de tijd hebt voor je vakantie in Jordanië. 

Tip: print je Jordan pass uit voor vertrek. Op de meeste plekken kun je hem digitaal laten zien, maar soms wil men de papieren versie.

jerash, jordanië rondreis, jordan pass

Is overnachten in een bedoeïenen kamp een aanrader?

In Jordanië tref je een mix aan van hotels en zogenaamde bedoeïenen kampen. Dit laatste maakt een vakantie in Jordanië zo bijzonder. Het is dus zeker aan te raden om een keer in een bedoeïenen kamp te overanchten. Deze kampen tref je met name in de bergen en woestijn aan. Zelf sliepen wij in een bedoeïenen kamp in Dana (Dana Sunset eco camp), Wadi Musa (Little Petra Bedouin camp) en Wadi Rum (Wadi Rum Quiet Village). In deze kampen kun je vaak een basic tent boeken of kiezen voor iets meer luxe met eigen badkamer. De tenten zijn een soort huisjes, waarbij de wanden van dik textiel zijn. Je slaapt wel gewoon in een normaal bed. Ook zijn er dikke dekens aanwezig voor de koude nachten. In de avond is er vaak een kampvuur en wordt er een traditioneel diner geserveerd. Op dit soort overnachtingsplekken kun je ’s nachts genieten van een heldere sterrenhemel, met name in Wadi Rum is dit een onvergetelijke ervaring. 

wadi rum quiet village camp, jordaniewadi rum quiet village camp

Wat kost een overnachting in Jordanië?

Tijdens je vakantie in Jordanië slaap je verder vooral in hotels. Er zijn niet veel hostels aanwezig en het is dan ook niet echt een bestemming voor de budget backpacker. Een budget kamer is zo’n €50,- per nacht en de wat betere (boutique) hotels variëren van €80 tot €150 per nacht. Luxe overnachten doe je vanaf €150 tot €250 per nacht. De kamerprijs voor onze luxe overnachtingen in Kempinski hotel lagen tussen de €180 tot €225 per nacht en dat was het absoluut waard wat ons betreft!

Wat kost een vakantie in Jordanië?

Het is niet goedkoop om door Jordanië te reizen, maar ook niet overdreven duur. De prijzen zijn het best te vergelijken met landen als Spanje en Portugal. De hotelkamers zijn iets goedkoper dan in Nederland of Duitsland, maar je bent wel al snel zo’n €80 tot €150 per nacht kwijt. Eten in Jordanië is een stuk goedkoper dan in Nederland. Voor €10 tot €15 heb je al een volledige maaltijd. Entreegelden zitten bij je Jordan Pass in. Een huurauto heb je voor ongeveer €100 tot €150 per week. Benzine is aanzienlijk goedkoper dan in Nederland.

Hieronder zet ik alle kosten op een rijtje. Dit is gebaseerd op de kosten die wij maakten tijdens onze vakantie in 2023 

 • Hotelkamer: zo’n €80 tot €150 per nacht
 • Eten: gemiddeld €10 tot €15 voor een maaltijd.
 • Huurauto: vanaf €329 voor 2 weken bij Sunnycars, all-in verzekerd, geen bijkomende kosten. Of vanaf €204,- via Easy Terra, alleen basisverzekering (eventuele bijkomende kosten niet meegerekend). 
 • Benzine: wij gaven €127 benzinekosten uit voor een rondreis van 2 weken
 • Jordan Pass: vanaf €90 (1 dag Petra inbegrepen) tot €110 (3 dagen Petra inbegrepen)
 • Visum: €50, maar deze kosten zijn inbegrepen bij je Jordan Pass
 • Vliegtickets: deze variëren enorm en kun je dus het beste zelf checken via Skyscanner of Kiwi.com

Wat kost een georganiseerde, individuele rondreis Jordanië?

Boek je liever een georganiseerde, individuele rondreis? Wij boekten onze reis via Footprint travel. Deze reis kostte zo’n €2.000 p.p. voor een vakantie van 2 weken. Deze prijs was incl. vliegtickets, huurauto, alle hotelovernachtingen, waarvan enkele luxe overnachtingen, en een aantal tours (duiken/snorkelen in de Rode Zee en een jeeptour van een dag in Wadi Rum). Daar bovenop kwamen nog de kosten voor eten en drinken, benzine en onze Jordan Pass. Dit was bij ons zo’n €700,- p.p. voor 2 weken.

Goed om te weten: als je via Footprint travel boekt, kun je zelf je hotels, huurauto, vliegticket en tours aanpassen. Zo kun je de reis ook wat goedkoper maken en zelf bepalen waar je meer of minder geld aan uitgeeft. 

dana sunset ecolodge, jordanie

Hoe boek je jouw reis door Jordanië?

Reizen in Jordanië is niet moeilijk en je kunt je vliegticket, hotels en tours heel eenvoudig los van elkaar boeken. Hou er wel rekening mee dat het een toeristische bestemming is en dat accommodaties vaak vol zitten in het hoogseizoen (oktober/ november en april/ mei). Vind je het teveel gedoe om alles zelf uit te zoeken? Wij stelden onze reis samen via Footprint travel. Bij deze reisorganisatie ga je uit van een basisroute, waarin je vervolgens zelf het aantal overnachtingen, de hotels, tours, huurauto en vliegticket kunt aanpassen. Footprint heeft dus al de beste routes, leukste hotels en mooiste plekken voor je uitgezocht, waardoor je een heel goed uitgangspunt hebt. Maar vervolgens kun je de reis wel zo tweaken dat hij echt 100% past bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

Op groepsreis naar Jordanië? Kijk dan eens bij Jordan Nomads of boek de Jordan trail, een meerdaagse hike dwars door Jordanië.

Aanraders voor rondreizen door Jordanië

Onze Jordanië rondreis boeken

De reis die wij door Jordanië maakten is nu ook te boeken bij Footprint travel. De reisorganisatie heeft onze ervaring, tips en aanraders in de standaard reisroute verwerkt en zo hebben we samen met Footprint travel onze ideale reisroute door Jordanië samengesteld. Wil je dus echt helemaal geen zorgen, dan kun je precies onze reis maken!

Let op: accommodaties zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Wil je in dezelfde hotels verblijven als wij, dan kun je deze zelf aanpassen in de reisroute van Footprint travel. In ons blog met reisroute voor Jordanië heb ik alle accommodaties benoemd waar wij verbleven.

Boek je rondreis bij Footprint travel >>

the treasury, petra jordanie wadi ghuweir jordaniërondreis Jordanië

Kledingvoorschriften voor Jordanië

Jordanië is een Arabisch land en hoewel het er niet super strikt is, is het wel goed om je aan de kledingvoorschriften te houden. Over het algemeen geldt dat je schouders bedekt moeten zijn, dus geen hemdjes en tanktops (dit geldt zowel voor mannen als vrouwen). Ook kun je het beste kleding dragen met een minimale lengte tot op de knie. Bezoek je een religieuze plek, zoals een moskee, dan moet je volledig bedekt zijn. Hiervoor is ter plaatse kleding beschikbaar. 

amman bezienswaardigheden, citadel

Kledingadvies voor vrouwen

Omdat het in Jordanië warm is, kan het lastig zijn de juiste kleding te vinden. Het goede nieuws is dat het er ook erg droog is. Dit maakt een enorm verschil ten opzichte van warmte in een tropisch klimaat. Bedekkende kleding is in een droog klimaat echt prima te doen. Wel heb ik een aantal kledingtips voor je vakantie in Jordanië:

 • Linnen broeken of luchtige broeken van dun katoen
 • Linnen of katoenen blouses
 • Lange, luchtige rokken
 • Lange, luchtige jurken of jumpsuits met korte mouwen
 • T-shirts – het liefst met wat ruimte bij de oksels, zodat je niet teveel gaat zweten
 • Kimono’s

Petra, kledingvoorschriften Petra highlights jordaniëdode zee jordanië

Mag je in korte broek en hemdje hiken in Jordanië?

Ga je tijdens je vakantie in Jordanië hiken in een van de wadi’s, dan kun je wel iets losser met de kledingvoorschriften omgaan. Je treft hier namelijk weinig locals, op een enkele gids na. Wij hebben dit voor de Wadi Ghuweir trail vooraf bij onze accommodatie nagevraagd en daar werd bevestigd dat het geen probleem was om een korte broek en hemdje te dragen in de canyon zelf. Wij hadden wel bedekkende laagjes kleding mee voor de heen- en terugreis naar de trail. Het is bij de meeste wadi’s ook praktischer om een korte broek te dragen, omdat het water soms tot je knieën komt.

kledingvoorschriften jordanië tips hike jordanie, wadi ghuweir

Wat voor schoenen heb je nodig voor hiken in Jordanië?

Je kunt het beste dichte wandel- of sportschoenen aandoen die nat mogen worden en snel drogen. Aan waterdichte schoenen heb je niet zoveel, omdat je op een aantal stukken tot je knieën in het water komt en in sommige seizoenen zelfs wat dieper. Zelf heb ik een oud model van de Salomon wandel waterschoenen (bekijk hier het herenmodel) en die zijn voor Jordanië echt ideaal, want bij veel van de hikes loop je deels door water. Deze schoenen zijn lichtgewicht en laten het water door, waardoor je niet loopt te soppen in je schoenen. In tegenstelling tot open sandalen beschermen ze je voeten ook tegen scherpe stenen. En daarnaast bieden ze grip op een natte ondergrond. Ook de gympen van Tropicfeel zijn heel geschikt voor hiken in Jordanië. Bijvoorbeeld de modellen: Canyon, Dune en Jungle van Tropicfeel zijn ideale reisschoenen voor deze bestemming.

jordanie tips, waterschoenen

Mag je een bikini aan op het strand?

Nee, het is in principe niet de bedoeling om een bikini te dragen op openbare stranden. Je kunt als vrouw dan het beste een badpak dragen en bijvoorbeeld een sarong of kimono meenemen. Op privéstranden en aan het zwembad van hotels mag je wel gewoon in bikini zonnen. Wil je dus ook genieten van zon, zee en strand tijdens je vakantie in Jordanië. dan is het erg lekker om bijvoorbeeld in Aqaba en aan de Dode Zee in een mooi hotel met zwembad en privéstrand te verblijven. Zelf verbleven wij hier in Kempinski hotel Aqaba en Kempinski Ishtar Dead Sea. Beiden echt een aanrader!

Tip: neem voor de Dode Zee oude of donkere zwemkleding mee. De modder kan vlekken geven.

kempinski dode zee, jordanie dode zee klei, badritueel

Checklist voor je vakantie Jordanië

 • Wat neem je mee? Vind onze favoriete reisspullen in onze travelshop
 • Plan meteen je reis: vergelijk de beste deals voor vliegtickets
 • Jordanië kent een visum on arrival. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij een Jordan pass. Schaf je Jordan pass online aan.
 • Ga je roadtrippen? Vergelijk alvast de prijs van je huurauto
 • Met de auto naar het vliegveld? Vind voordelig een parkeerplaats bij het vliegveld
 • Begin gelijk met je reisvoorbereiding: Haal een reisgids in huis
 • Better safe than sorry, zorg voor een goede reisverzekering
 • Ontdek het beste van Jordanië. Vind en vergelijk de leukste tours en boek je toegangsbewijzen alvast online
 • Air miles sparen met je creditcard? Kies voor een AMEX creditcard
 • Opgehaald worden van het vliegveld? Boek een taxi en word naar je accommodatie gebracht.

Hoe is het internet in Jordanië?

Over het algemeen heb je goed internet in Jordanië met 5G netwerk. Alleen in de woestijn en op sommige plekken in de bergen kan het even beperkt zijn. Dit omdat het signaal dan geblokkeerd wordt door hoge rotswanden. Even verderop heb je dan wel weer gewoon bereik. In sommige bedoeïenen kampen heb je daarom ook beperkt wifi, zeker in de Wadi Rum woestijn. Hou hier dus rekening mee als je hiernaartoe gaat. Bij het kamp waar wij verbleven, Wadi Rum Quiet Village, hadden wij, vanwege de ligging van het kamp, wel gewoon wifi en mobiel bereik. Maar in de rest van de Wadi Rum desert hadden we geen bereik. 

Simkaart Jordanië

Op het vliegveld in Amman kun je voordelig een Jordaanse simkaart aanschaffen. Zelf deed ik dat bij Umniah mobile en was daar zeer tevreden over. Je kunt kiezen uit zowel een e-sim als gewone simkaart. Er zijn verschillende varianten met alleen data beschikbaar. Zelf koos ik voor een simkaart voor 30 dagen en 25 gb internet. Deze kostte zo’n €19,-. Minder data en een simkaart voor een kortere periode is uiteraard iets goedkoper, maar in verhouding niet heel veel voordeliger. 

litte petra bedouine camp, jordanie rondreis

Wat voor stopcontact is er in Jordanië?

Er worden type C, D, F, G en J stopcontacten gebruik in Jordanië en de netspanning is 230 Volt. Je kunt dus met verschillende stekkers uit de voeten en vaak ook met je Nederlandse stekker, maar dit is niet standaard het geval. Het is daarom handig reisstekkers voor stopcontacten type D, G en J mee te nemen. Of een wereldstekker, daarmee zit je zeker goed voor de stopcontacten in Jordanië. Zelf reis ik altijd met deze wereldstekker. Die heeft zowel een stopcontact als twee usb-aansluitingen, waardoor ik er mijn laptop, telefoon en powerbank tegelijkertijd mee kan opladen. 

Hoe is het eten in Jordanië?

Het Jordaanse eten is in één woord verrukkelijk! Dit is niet geheel objectief natuurlijk, maar zelf heb ik echt genoten van de Jordaanse keuken. Deze is Midden-Oosters met veel hummus met pita, falaffel, baba ganoush, stoofschotels met kip of lamsvlees en heerlijke zoetigheden. Mijn reismaatje is vegetariër en had ook overal voldoende keuze. Hou er rekening mee dat je heel veel kikkererwten en pita eet tijdens een vakantie in Jordanië. Ook aan zoete thee geen gebrek!

 jordaans eten, my moms recipe restaurant wadi musa

Tip: de koffie in Jordanië is echt heel slecht. Zelf reisde ik met mijn eigen Koffiemaatje espressomachine en had ook eigen koffiecups meegenomen uit Nederland. Ik vond dit zeker geen overbodige luxe, want ik heb nagenoeg nergens goede koffie gehad in de hotels of café’s, als het er al was! 

koffiemachine voor op reis

Is er alcohol verkrijgbaar? 

Alcohol is niet verboden in Jordanië, maar ook niet heel uitgebreid verkrijgbaar. In de wat luxere hotels serveert men wel alcoholische drankjes, maar deze zijn wel aan de prijs. Jordanië is dan ook een perfecte bestemming om even alcoholvrij te gaan! Toch wordt er in het noorden van Jordanië ook wijn geproduceerd. Deze is wel de moeite waard om te proberen, wij vonden hem verrassend lekker! 

alcohol jordanie jordanie alcohol

Meer vakantie tips voor Jordanië

Ga jij op vakantie naar Jordanië en wil je meer tips? Lees dan al onze Jordanië blogs.

Reacties

Laat je horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen