Dream away friday: Titicacameer Bolivia


In ‘Dream away friday’ lichten we wekelijks wereldplekken uit waar je á la minute wel heen zou willen vliegen. Waar je zo even bij weg kunt dromen. Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden.

Deze week: Het Titicacameer. Dit gigantische bergmeer ligt in de Andes, op de grens tussen Bolivia en Peru op een hoogte van 3812 m boven de zeespiegel. En met een oppervlakte van ruim 8 km2 is het het hoogste, commercieel bevaarbare meer ter wereld. Je kunt zowel de Peruaanse als Boliviaanse kant bezoeken. Wij bezochten het Boliviaanse Isla del Sol. Een schitterend eiland, waar je even helemaal tot rust komt. Wandel, als je aan de hoogte gewend bent, in een dag het eiland rond om optimaal te genieten van het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen die boven het water uitsteken. Of droom gewoon even weg met deze foto's.

Uitzicht titicacameer BoliviaIsla del Sol, Titicacameer Bolivia
Wandelroute Isla de Sol, Bolivia Isla del Sol, BoliviaRuïnes Isla del Sol, Bolivia
isla-del-sol-wandelpad   titicacameer   titicacameer-bergtoppenzonsopgang-isla-del-sol

Zin om verder te dromen?

Volg ons dan ook op Instagram voor nog veel meer foto's van onze reizen, om even bij weg te dromen.

Ook naar Zuid-Amerika op vakantie? Regel het zelf óf boek een georganiseerde reis!

Wil je je reis door Colombia zelf regelen? Om de goedkoopst mogelijke vlucht te vinden, raden wij aan om via Skyscanner vliegtickets te vergelijken. De goedkoopste huurauto’s vind je via EasyTerra, maar wil je geen gedoe met lastige autoverzekeringen of kleine lettertjes? Huur dan je auto bij Sunnycars. De leukste tours voor je vakantie vind je op GetYourGuide. Een voordelige parkeerplaats op loopafstand van een vliegveld in Nederland, België of Duitsland reserveer je via Parkos. En voor het boeken van accommodaties vinden wij Booking.com nog steeds de allerbeste!

Geen zin of tijd om zelf een rondreis te regelen of laat je je graag verrassen? Boek dan een georganiseerde (individuele) reis of stel je reis samen door middel van bouwstenen bij één van de volgende aanbieders:

+ There are no comments

Add yours