Boomhut overnachting: 7x origineel slapen in een boomhut!


Alsof een boomhut overnachting op zichzelf al niet bijzonder genoeg is, zijn er op sites als bijvoorbeeld Airbnb boomhutten te vinden die de ‘standaard' boomhut overnachting echt ver te boven gaan. Slapen in een boomhut is ontzettend leuk! In welke van deze bijzondere accommodaties zou jij wel een boomhut vakantie willen vieren?

1. Luxe boomhut overnachting in Ansen, Drenthe

In deze boomhut kun je in alle luxe genieten van de natuur om je heen. Hij is ruim; je kunt er wel met 5 volwassenen in slapen. Daarnaast geniet je van een boxspringbed, luxe keuken met vaatwasser, een knusse houtkachel én natuurlijk van het mooie uitzicht. De boomhut ligt namelijk aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Op en top genieten van de Nederlandse natuur dus!

Bekijk deze boomhut >


2. Boomhut overnachting mét glijbaan op de Veluwe

Ga je op boomhut vakantie met kinderen, dan is dit waarschijnlijk hun droomverblijf: logeren in een boomhut met eigen glijbaan. Maar ook voor jezelf is het een hele leuke ervaring om te overnachten in deze boomhut in Hoenderloo op de Veluwe. Hij is namelijk superknus, sfeervol en luxe ingericht. De boomhut staat op een vakantiepark, je kunt dus ook van de parkfaciliteiten gebruikmaken. Maar bovenal kun je erop uit trekken om de prachtige omgeving te verkennen, op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en fietsen!

Bekijk deze boomhut >

3. Slapen onder de sterrenhemel in een boomhut in de Ardennen, Luxemburg

Slapen in een boomhut, of toch liever in een tent? Aan de rand van het bos, in de Luxemburgse Ardennen vind je deze romantische boombubbletent. Geniet van de natuur om je heen en verbaas je ‘s avonds over de heldere sterrenhemel, die je vanuit je bed kunt bekijken! In deze boomhut in de Ardennen bevindt zich ook een wasbak en toilet.

Bekijk deze boomhut >


5. Champagne drinken in je boomhut in Frankrijk

Deze boomhut kun je boeken in de mooie Franse regio Champagne-ardenne. Ja, inderdaad, daar waar die beroemde bubbels vandaan komen! Combineer je boomhut overnachting dus vooral met een bezoekje aan een van de vele champagnehuizen in de omgeving en toast ‘s avonds op je balkon op het goede leven!

Bekijk deze boomhut >

6. Easterein: slapen in een boomhut in Friesland

Hoe schattig is deze boomhut in Friesland? Hij is helemaal van hout, dus ook binnen heb je echt het gevoel in een boomhut te zijn. En natuurlijk kun je van het zonnetje genieten op je eigen balkon! In de boomhut vind je een bed en een keuken, het sanitair bevind zich buiten de boomhut.

Bekijk deze boomhut >


7. Een boomhut met jacuzzi in Noord-Frankrijk

Een luxe boomhut op 6 meter hoogte, met op je terras een dampende hottub, helemaal voor jou alleen? Het kan echt, in het bos bij het plaatsje Raray, net boven Parijs. Ook leuk: ontbijt is inbegrepen en wordt elke ochtend bij je boomhut bezorgd. Je kunt het omhoog hijsen in een mandje aan een touw. Als dit geen ultieme boomhut experience is!

Bekijk deze boomhut >

Meer bijzondere accommodaties

Wij zijn gek op bijzondere accommodaties! Zo schreven we eerder al eens over aparte overnachtingen in Nederlandtiny houses, yurts en hobbithuisjes waar je in kunt slapen. En daarnaast schreven we ook nog over sprookjesachtige riads in Marrakech, ryokans in Japan en onze favoriete accommodaties op Bali en hotels in Kaapstad!

Categories

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment