6x een wel héél bijzondere boomhut overnachting


Alsof een boomhut overnachting op zichzelf al niet bijzonder genoeg is, zijn er op de verhuursite Airbnb boomhutten te vinden die de ‘standaard’ boomhut overnachting echt ver te boven gaan. Slapen in een boomhut is ontzettend leuk! In welke van deze bijzondere boomhutten zou jij wel eens willen slapen?

1. Cabane Monbazillac: boomhut of kasteel?

Is het nu een boomhut, of een kasteel? Eigenlijk maakt dat ook niet uit, want zowel slapen in een boomhut als in een kasteel is leuk en uniek is dit bouwwerk zeker! Goedkoop is een boomhut overnachting niet: voor €240,- per nacht is dit Franse kasteeltje inclusief jacuzzi helemaal voor jou.

Bekijk deze boomhut >

boomhut-kasteel-airbnb

2. Cabane du Soleil: boomhut overnachting in Frankrijk

Hoe schattig is deze boomhut in Frankrijk? Werkelijk alles aan dit zonnige huisje is schots en scheef, maar dat maakt slapen in een boomhut natuurlijk juist zo charmant! En als bonus ligt de boomhut aan de rand van het bos.

Bekijk deze boomhut >

boomhut-frankrijkboomhut-frankrijk

3. Lookout tower: hottub op hoogte

Je moet er wel een stukje voor reizen, want deze uitkijktoren staat helemaal in Oregon, USA. Maar dan kun je ook genieten van een stunning uitzicht tijdens je boomhut overnachting op 12 meter hoogte, een hottub in je ‘tuin’ en de bijzondere natuur van het Umpqua National Forest. En deze ‘hut’ is nog volledig ingericht ook.

Bekijk deze boomhut >

lookout-tower-usalookout-tower-boomhut
airbnb-banner-long

4. Cocoon Tree Tent

Slapen in een boomhut, of toch liever in een tent? Diep in het bos, bij een meertje waar je in kunt zwemmen vind je deze boomtent. In de omgeving vind je watervallen, maar ook de stadjes Montellieu en Carcassonne.

Bekijk deze boomhut >

boomhut-tent

5. Tree Sparrow boomhut overnachting

Deze bijzondere boomhut overnachting kun je boeken bij Cornwall in Engeland. Het huisje is zelfs voorzien van een kleine keuken en een toilet en is helemaal in stijl ingericht. Slapen in een boomhut kan ook comfortabel zijn!

Bekijk deze boomhut >

6. Aroma(n)tica Tree house

Deze boomhut overnachting is qua vorm dan misschien ‘traditioneel’, maar qua uitzicht toch zeker exceptioneel! Wie wil dit nu niet zien vanuit zijn bed als je ‘s ochtends wakker wordt in Italië?!

Bekijk deze boomhut >

Slapen in een boomhut, maar nog nooit gehuurd via Airbnb?

Heb je nog geen account bij Airbnb? Via deze link ontvang je meteen een tegoed van 31 euro.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment