Ons team


Ik wil meer reizen! is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen en is opgericht door ons, Mirjam en Annemarie. Als enthousiaste globetrotters hebben we samen al een groot deel van de wereld gezien. Vanuit onze ervaring vinden we het ontzettend leuk om anderen te inspireren, adviseren en vooral te motiveren meer te reizen of juist dat heerlijke reisgevoel in huis te halen. Dit doen we samen met een aantal vaste gastbloggers die net zulke doorgewinterde reizigers zijn als wij.

Mirjam

Mirjam is te omschrijven als een ware traveljunkie en ideeënmachine. Ze is op zijn minst wel een keer per maand onderweg om een stukje van onze mooie wereld te ontdekken. Van onverwachte weekend roadtrips tot verre reizen van een paar maanden. Ze is altijd op zoek naar bijzondere bestemmingen en heeft als doel alle landen in Europa te hebben bezocht voor haar 40e (en dat zijn er meer dan je denkt!). Ze is te typeren als een niet te stoppen doener, kennisslurper en alles-in-één creatieveling. Het is een wonder dat ze nog tijd vindt om te slapen!


Lees alle artikelen van Mirjam >>

Annemarie

Annemarie wordt ontzettend (maar dan ook echt ontzettend) enthousiast van goede ideeën, of eigenlijk wordt ze overal wel enthousiast van. Zolang het maar inspirerend, positief en vernieuwd is, krijgt Annemarie er energie van. Als digital nomad reist ze sinds juni 2015 de wereld over. Het reizend ondernemen bevalt zo goed dat ze eigenlijk alleen nog in de zomermaanden in Nederland te vinden is. Onze stuiterende druktemaker blijft met haar opvallende blonde krullen zelden onopgemerkt. En voor haar blijft er juist weer geen streefood stalletje, streetart of kans op avontuur verborgen.


Lees alle artikelen van Annemarie >>

Team van gastbloggers

Het team van Ik wil meer reizen! is inmiddels uitgebreid met een aantal vaste gastbloggers die ons wekelijks trakteren op een flinke dosis inspiratie over uiteenlopende bestemmingen. Zo kun je hier nog meer genieten van prachtige bestemmingen en handige reistips van doorgewinterde reizigers.

Gastblogger Janneke

Janneke woont al een aantal jaren niet meer in Nederland. Drie jaar lang woonde en werkte ze in Indonesië, maar verliet dit prachtige land om in 2015 de Indische oceaan met een zeilboot over te steken. Ze zeilde vanaf Maleisië in vijf maanden naar Zuid-Afrika met tussenstops op de meest exotische eilanden! Sindsdien leeft ze een nomaden bestaan en inspireert ze ons met haar reiservaringen. Daarnaast is ze de rechterhand van Mirjam en Annemarie bij het runnen van Ik wil meer reizen! en kan het dus zomaar zijn dat zij je mailtje beantwoordt.

Janneke Dijkhuis gastblogger
Lees alle artikelen van Janneke >>

Gastblogger Ruben

Wat Ruben uniek maakt, is dat hij altijd low-budget reist. Als freelance vormgever is hij locatie onafhankelijk en kan overal ter wereld werken. Een koffer heeft hij eigenlijk nog nooit ingepakt; hij is een backpacker pur sang, maar begeeft zich ook graag in steden. Te lang stilzitten is niets voor hem en op een klein eiland met weinig faciliteiten moet je hem dan ook niet te lang zetten. Vol van energie en altijd op zoek naar unieke, bruisende plekken in de hele wereld, vanaf nu neemt hij je mee op zijn backpack reizen en stedentrips!

gastblogger-ruben
Lees alle artikelen van Ruben >>

Gastblogger Esther

Esther reist om haar mind te refreshen, zich te verbazen over andere culturen en landen én om inspiratie op te doen. Eén van de mooiste reizen die Esther maakte was in Azië. Drie maanden lang bezocht ze bijzondere projecten die bijdragen aan groei van lokale bevolking. Esther deelt haar ervaringen graag met ons en legt daarbij haar focus op cultuur, natuur en de lokale keuken.


Lees alle artikelen van Esther >>

Gastblogger Fleur

Fleur vliegt van het ene avontuur in het andere. Ze is al jaren aan het reizen en blijft soms wat langer in verschillende landen hangen. Zo heeft ze gewoond en gewerkt in Curacao, Thailand, Spanje en Honduras. Haar favoriete werelddeel is Latijns-Amerika en gegarandeerd dat je haar kunt vinden ergens in een salsa bar. Ze reist de wereld over om verschillende culturen te zien en te ervaren, maar soms ook als reisbegeleider voor een reisorganisatie. Daarnaast is Fleur een echte dierenvriend en hobbyfotograaf.


Lees alle artikelen van Fleur >>

Gastblogger Debra

Debra probeert naast haar werk in de marketing en communicatie zoveel mogelijk tripjes te plannen. Haar avonturen deelt ze dan weer graag met ons. Het ‘rondje om de wereld’ is al gemaakt en afgelopen jaar reisde ze zelfs al voor de tweede keer voor langere tijd over de wereld. Een enkeltje China…zonder planning was het dit keer, waarna ze een groot aantal maanden door Azië reisde. De belangrijkste ingrediënten voor haar perfecte reisbestemming zijn zee, palmbomen, bergen én lekker eten! Tja, wie wil dat nu niet?


Lees alle artikelen van Debra >>

Gastblogger Marc

Marc is een natuurliefhebber pur sang die samen met zijn vriendin al over de hele wereld gekampeerd heeft. Hij zoekt graag het avontuur op door met een tentje de bergen of wildernissen van Europa, Australië en Noord-Amerika in te trekken. Van unieke kampeertrips tot roadtrip routes en bijzondere hikes, hij deelt zijn onuitputtelijke outdoor kennis vol passie met ons!

Marc-Lommert
Lees alle artikelen van Marc >>

Switch to International Site