10 Kleine cadeautjes om iemand blij mee te maken


Is er iemand in jouw omgeving die je graag wilt bedanken? Wil je iemand steunen of een hart onder de riem steken? Of misschien jouw collega's verblijden met wat vrolijkheid? Hoe leuk is het om die mensen een klein cadeautje te sturen? Gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt. Want iemand gelukkig maken, daar word je zelf toch ook blij van? Wij zetten 10 ideeën voor kleine cadeautjes voor je op een rij!

1. Koffie cadeau

Wil je iets geven aan een koffieliefhebber? De pakjes koffiezakjes van Freshdrip bestaan uit 7 zakjes filterkoffie voor onderweg! De zakjes passen ook in een envelop en kun je dus gewoon op de post doen, kaartje erbij en je hebt een hartstikke leuk kleinigheidje waarmee je verschillende mensen kunt verrassen! 

Tip: meer brievenbuscadeautjes vind je bij Greetz, daarbij stuur je je kleine cadeautje direct naar de ontvanger!

freshdrip-koffiezakjes-reis kleine-koffiezakjes-op-reis

2. Gadget Pen | € 9,95

Een leuk, klein cadeautje is deze multifunctionele gadget-pen. Hij heeft maar liefst 7 functies: je kunt hem gebruiken als telefoonstandaard, lineaal, flesopener mini platte kop schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier en styluspen. 

multitool-pen-cadeau handige-pen-kadootje

3. The Adventure book

In the Adventure book is er plek voor alle landen in de wereld. Het boek is een travel journal om al je mooiste herinneringen per land in te verzamelen. Kijk met plezier terug op al je mooie reizen en haal reisherinneringen op, terwijl je ze een mooi plekje geeft in dit boek.

the-adventure-book-fb

4. (Reis)spelletje

Geef iemand een leuk spelletje dat ook nog eens travel proof is! We zetten de leukste reisspelletjes, dobbelspelletjes en kaartspelletjes op een rij. Maar ook erg leuk is dezetravel quiz in een blikje!

reisspellen test

5. Setje polaroid foto's in een doosje

Wil je je reisbuddy op een leuke manier verrassen? Stuur hem of haar een setje retro foto's van jullie laatste reis om gewoon even reisherinneringen op te halen! Je kunt een setje van 36 tot 52 foto's af laten drukken en kiezen welk doosje je er omheen wilt hebben. Het is ook mogelijk de photoframes af te drukken in verschillende kleurtjes en printjes en er teksten op te drukken. Zo maak je er een heel persoonlijk cadeautje van!

7. Colour your world katoenen tasje

Het katoenen ‘Colour your world' tasje is voor iedere reiziger een leuk cadeautje. Op het tasje kun je de landen inkleuren die je al bezocht hebt. Ook leuk om thuis te doen en weer even terug te denken aan al je mooie reizen!

colour-your-world-tas-inkleuren

8. Bottle light

Ook een leuk, symbolisch cadeautje is de bottle light. Dit handige lampje zet je in een fles en en laad je eenvoudig op met usb. Iemand steunen die het momenteel wat moeilijker heeft? Geef het symbolisch cadeau als lichtpuntje in de duisternis en laat weten dat je hem of haar een hart onder de riem wilt steken er voor diegene bent. Maar ook gewoon voor de gezelligheid is het natuurlijk een leuk klein cadeautje, want het lampje brengt zeker wat sfeer in huis. Ook leuk voor in de tuin trouwens.

bottle-light-suck-uk bottlelight-lifestyleshot

9. Emaille mok

Iemand steunen met een klein cadeautje kan op veel manieren. Een emaille mok is bijvoorbeeld ook een leuk cadeau idee! Bijvoorbeeld de emaille outdoor mok met tekst ‘Outdoor is calling' of ‘Hit the road'. Maar ook de emaille mok met tekst ‘The Adventure begins' is een mooi symbolisch cadeautje.

camping beker emaille mok adventure mok emaille

10. Hobby- of reisboek

Zoek jij een cadeautje voor iemand die wel een nieuwe hobby kan gebruiken? Geef diegene dan eens het boek smartphone fotografie om zo zijn of haar fotografie skills te verbeteren. In datzelfde kader is ook het kookboek Backyard Cooking een leuk cadeautje om iemand een hart onder de riem te steken. Niet alleen een fotografie- of kookboek, maar eigenlijk alle reisboeken zijn ontzettend geschikt als cadeau. Zo heb je snel een leuk cadeautje waar je iemand blij mee kunt maken. 

Bekijk al onze favoriete reisboeken >>

smartphone fotografie boek bbq boek backyard cooking

11. Kruidenthee pakketje of bubbels

Bij Greetz kun je, behalve een leuk kaartje, ook veel leuke, kleine cadeautjes per post laten versturen. Bijvoorbeeld een setje kruidenthee. Een fles prosecco, cava of champagne kan natuurlijk ook ;-). Je kunt gelijk een leuk persoonlijk kaartje mee laten sturen.

 

Zoek je een ander klein cadeautje? Bekijk ook onze ultimate travel giftguide met 100 cadeaus voor reizigers.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours