15 Kleine cadeautjes om iemand blij mee te maken


Is er iemand in jouw omgeving die je graag wilt bedanken? Wil je iemand steunen of een hart onder de riem steken? Of misschien jouw collega's verblijden met wat vrolijkheid? Hoe leuk is het om die mensen een klein cadeautje te sturen? Gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt. Want iemand gelukkig maken, daar word je zelf toch ook blij van? Wij zetten 15 ideeën voor kleine cadeautjes voor je op een rij!

1. Koffie cadeau

Wil je iets geven aan een koffieliefhebber? Dit duurzame koffiepakket bestaat uit 10 zakjes filterkoffie voor onderweg! De zakjes passen in een A5 envelop en kun je dus gewoon op de post doen, kaartje erbij en je hebt een hartstikke leuk kleinigheidje waarmee je 10 mensen kunt verrassen! De zakjes zijn overigens ook los verkrijgbaar. Of je geeft één iemand de hele box cadeau natuurlijk.

coffee-on-the-road-giftbox

2. Armbandje met mooie quote

Deze armbandjes met quote zijn niet alleen leuk om iemand een goede reis te wensen. Sommige van de quotes, zoals ‘Make it happen', zijn ook toepasselijk om iemand een hart onder de riem te steken of wat positieve energie te geven.

armband met travel quote

3. The Adventure book

In the Adventure book is er plek voor alle landen in de wereld. Het boek is een travel journal om al je mooiste herinneringen per land in te verzamelen. Nu er meer tijd doorgebracht wordt in huis, is het een perfect moment om er eens voor te gaan zitten en de herinneringen aan alle afgelopen reizen een mooi plekje te geven in dit boek.

the-adventure-book-fb

4. (Reis)spelletje

Nu we met z'n allen wat terug naar de basis gaan, komt massaal de Hollandse kneuterigheid bij ons naar boven. En daar hoort ouderwets spelletjes spelen natuurlijk bij! Geef iemand een leuk spelletje dat ook nog eens travel proof is. Dan heeft hij of zij er ook nog wat aan als er wel weer gereisd mag worden. We zetten de leukste reisspelletjes op een rij. Onze favoriet van dit moment is Keer op Keer, die kun je zelfs in je eentje spelen. Maar ook erg leuk is deze travel quiz of het cocktail party kaartspel.

reisspellen test

5. Boek: Verliefd op Nederland

Wil jij iemand een hart onder de riem steken, omdat zijn of haar vakantie niet is doorgegaan? Het boek Verliefd op Nederland is dan een super leuk cadeautje. Hiermee kan degene aan wie jij het cadeau wilt geven op ontdekkingstocht in eigen land, want ook ons kikkerlandje barst van de mooie plekjes! Voor de echte natuurliefhebber is de Reisport gids Nederland een aanrader.

Verliefd op Nederland roell de ram boek Nederland reisreport

6. One line a day boekje

Niet alleen is het One line a day boekje leuk voor op reis, maar ook om thuis jouw dagelijkse portie positieve vibes kwijt te kunnen! Daag degene, voor wie jij dit kleine cadeautje koopt, uit elke dag een highlight op te schrijven. Tekenen en plakken mag uiteraard ook!

one line a day travel reisdagboekje

7. ‘Colour your world' tasje

Het fairtrade katoenen ‘Colour your world' tasje is voor iedere reiziger een leuk cadeautje, ook als ze even thuis zitten. Op het tasje kun je de landen inkleuren die je al bezocht hebt.

colour-your-world-tas-inkleuren

8. Beautiful moments invulboek

Beautiful moments is een invulboek om mooie herinneringen in te verzamelen. Herinneringen aan fijne reismomenten, maar ook uit het dagelijkse leven, groot én klein. Door deze op te schrijven ontdek je wat die momenten voor jou zijn en kun je meer van dit soort herinneringen creëren én bewust beleven! Een mooi cadeautje voor iemand die met persoonlijke ontwikkeling bezig is of bewuster in het hier en nu wil leven.

beautiful moments invulboek

9. Cadeaubon

Een cadeaubon is voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau, maar in deze tijd is het ook een manier om kleinere ondernemers te steunen die het zwaar hebben en sla je twee vliegen in één klap. Geef iemand bijvoorbeeld een cadeaubon van zijn of haar favoriete restaurant of natuurlijk een Ik wil meer reizen! cadeaubon!

10. Bottle light

Ook een leuk, symbolisch cadeautje is de bottle light. Dit handige lampje zet je in een fles en en laad je eenvoudig op met usb. Iemand steunen die het momenteel wat moeilijker heeft? Geef het symbolisch cadeau als lichtpuntje in de duisternis en laat weten dat je hem of haar een hart onder de riem wilt steken er voor diegene bent. Maar ook gewoon voor de gezelligheid is het natuurlijk een leuk klein cadeautje, want het lampje brengt zeker wat sfeer in huis. Ook leuk voor in de tuin trouwens.

bottle-light-suck-uk bottlelight-lifestyleshot

11. Cocktail kaartspel

Dit gezellige cocktail party kaartspel is een verrassend leuk spelletje waarbij je zoveel mogelijk ingrediënten moet verzamelen om de beste cocktails te maken. Het spelletje is geschikt voor 2-6 spelers en snel aan te leren. leuk in combinatie met deze mooie cocktail set. Een set die bestaat uit een RVS cocktailshaker, stamper en barmaatje.

cocktail party kaartspel cocktail set wild and wolf

12. Emaille mok

Iemand steunen met een klein cadeautje kan op veel manieren. Een emaille mok is bijvoorbeeld ook een leuk cadeau idee! Bijvoorbeeld de emaille outdoor mok met tekst ‘Outdoor is calling' of ‘Hit the road'. Maar ook de emaille mok met tekst ‘The Adventure begins' is een mooi symbolisch cadeautje.

camping beker emaille mok adventure mok emaille

13. Boek smartphone fotografie of Backyard cooking kookboek

Zoek jij een cadeautje voor iemand die het lastig vindt meer tijd thuis door te brengen? Geef diegene dan eens het boek smartphone fotografie om zo zijn of haar fotografie skills te verbeteren. In datzelfde kader is ook het kookboek Backyard Cooking een leuk cadeaut om iemand een hart onder de riem te steken, want zelfs thuisblijven biedt leuke mogelijkheden!

smartphone fotografie boek bbq boek backyard cooking

Of geef een ander reisboek cadeau

Niet alleen een fotografie- of kookboek, maar eigenlijk alle reisboeken zijn ontzettend geschikt als cadeau. Zo steun je de schrijver van het boek (vaak reisbloggers) in deze tijd én heb je een waardevol cadeautje waar je iemand blij mee kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de boeken Backpack bestemmingen, Solo reizen, Take a break of Off the Beaten Track. En het ultieme reisboek om echt helemaal weg te dromen is het extra dikke Trotter Reizen, daar raak je nooit op uitgekeken!

Bekijk al onze favoriete reisboeken >>

reisinspiratie boek trotter reizen

14. Kruidenthee pakketje of bubbels

Bij Greetz kun je, behalve een leuk kaartje, ook veel leuke, kleine cadeautjes per post laten versturen. Bijvoorbeeld dit setje kruidenthee. Een fles prosecco, cava of champagne kan natuurlijk ook ;-). Je kunt gelijk een leuk persoonlijk kaartje mee laten sturen.

15. Setje polaroid foto's in een doosje

Wil je je reisbuddy op een leuke manier verrassen? Stuur hem of haar een setje retro foto's van jullie laatste reis inclusief  uitnodiging voor een Facetime-sessie om gewoon even reisherinneringen op te halen! Je kunt een setje van 36 tot 52 foto's af laten drukken en kiezen welk doosje je er omheen wilt hebben. Het is ook mogelijk de photoframes af te drukken in verschillende kleurtjes en printjes en er teksten op te drukken. Zo maak je er een heel persoonlijk cadeautje van!

Zoek je een ander klein cadeautje? Bekijk ook onze ultimate travel giftguide met 100 cadeaus voor reizigers.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours