15 Cadeautjes om iemand een hart onder de riem te steken of te bedanken


Is er iemand in jouw omgeving die je graag wilt bedanken voor zijn of haar inzet? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of misschien jouw collega’s verblijden met wat vrolijkheid? Hoe leuk is het om die mensen een klein cadeautje te sturen? Gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt. Want iemand gelukkig maken, daar word je zelf toch ook blij van? Wij zetten 10 ideeën voor je op een rij!

1. Koffie cadeau

Wil je iets geven aan een koffieliefhebber? Deze coffee giftbox bestaat uit 10 zakjes filterkoffie voor onderweg! Toegegeven, we gaan nu even nergens heen, maar deze zakjes koffie zijn natuurlijk ook gewoon lekker voor thuis. De zakjes passen in een A5 envelop en kun je dus gewoon op de post doen, kaartje erbij en je hebt een hartstikke leuk kleinigheidje waarmee je 10 mensen kunt verrassen!

coffee-on-the-road-giftbox

2. Armbandje met mooie quote

Deze armbandjes met quote zijn niet alleen leuk om iemand een goede reis te wensen. Sommige van de quotes, zoals ‘Make it happen’, zijn ook toepasselijk om iemand een hart onder de riem te steken of wat positieve energie te geven. Ook leuk, een bijpassend kettinkje.

quote armbanden reisarmbanden en kettinkje

3. The Adventure book

In the Adventure book is er plek voor alle landen in de wereld. Het boek een travel journal om al je mooiste herinneringen per land in te verzamelen. Nu er meer tijd doorgebracht wordt in huis, is het een perfect moment om er eens voor te gaan zitten en de herinneringen aan alle afgelopen reizen een mooi plekje te geven in dit boek.

the-adventure-book-fb

4. (Reis)spelletje

Nu we met z’n allen wat terug naar de basis gaan, komt massaal de Hollandse kneuterigheid bij ons naar boven. En daar hoort ouderwets spelletjes spelen natuurlijk bij! Geef iemand een leuk spelletje dat ook nog eens travel proof is. Dan heeft hij of zij er ook nog wat aan als er wel weer gereisd mag worden. Zit iemand alleen? Er zijn ook leuke spelletjes die je in je eentje kunt spelen. Of geef hem of haar een spelletje dat jij zelf ook hebt, zodat jullie met video call op afstand toch samen kunnen spelen. We zetten de leukste reisspelletjes op een rij. Onze favoriet van dit moment is Keer op Keer, die kun je zelfs in je eentje spelen.

reisspellen test

5. Tulpen rechtstreeks van de kweker

De kwekers zitten momenteel met grote hoeveelheden bloemen die ze niet kwijt kunnen. Hoe leuk dus om die cadeau te geven! Bij happiflowers kun je grote bossen tulpen en andere bloemen naar jouw lievelingspersoon sturen. Of natuurlijk gewoon naar jezelf :).  Zo vrolijk je niet alleen iemand op, maar help je ook een tulpenboer uit de brand!

tulpen nederland

6. One line a day boekje

Niet alleen is het One line a day boekje leuk voor op reis, maar ook om thuis jouw dagelijkse portie positieve vibes kwijt te kunnen! Daag degene voor wie jij dit cadeautje koopt uit elke dag een highlight op te schrijven. Tekenen en plakken mag uiteraard ook!

one line a day travel reisdagboekje

7. ‘Colour your world’ tasje

Het katoenen ‘Colour your world’ tasje is voor iedere reiziger een leuk cadeautje, ook als ze even thuis zitten. Op het tasje kun je de landen inkleuren die je al bezocht hebt.

colour-your-world-tas-inkleuren

8. Cadeaubon

Een cadeaubon is voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau, maar in deze tijd is het ook een manier om kleinere ondernemers te steunen die het zwaar hebben en sla je twee vliegen in één klap. Geef iemand bijvoorbeeld een cadeaubon van zijn of haar favoriete restaurant of natuurlijk een Ik wil meer reizen! cadeaubon!

9. Armbandje kompas

Ook een symbolisch armbandje om cadeau te geven aan iemand die het verdient, is het kompas armbandje. Een kompas wijst je namelijk de weg als je het even niet meer weet. Een duwtje in de goede richting dus! Het armbandje wordt geleverd in een glazen buisje en is daarmee ideaal om cadeau te doen.

10. Bottle light

Ook een leuk, symbolisch cadeautje is de bottle light. Dit handige lampje zet je in een fles en en laad je eenvoudig op met usb. Iemand die het momenteel wat moeilijker heeft? Geef het symbolisch cadeau als lichtpuntje in de duisternis en laat weten dat jij er voor diegene bent. Maar ook gewoon voor de gezelligheid is het natuurlijk een leuk cadeautje, want het lampje brengt zeker wat sfeer in huis. Ook leuk voor in de tuin trouwens.

bottle-light-suck-uk bottlelight-lifestyleshot

11. Reishonger kookboek

Houdt jouw reisliefhebber van koken? Dan is het reishonger kookboek superleuk om nu cadeau te geven. Het boek staat boordevol recepten van over de hele wereld. Komt toch het reisgevoel weer een beetje dichterbij.

reishonger-kookboek-wereldgerechten

Of geef een ander reisboek cadeau

Niet alleen een kookboek, maar eigenlijk alle reisboeken zijn ontzettend geschikt als cadeau. Zo steun je de schrijver van het boek (vaak reisbloggers) in deze tijd én heb je een waardevol cadeautje waar je iemand blij mee kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de boeken Backpack bestemmingen, Solo reizen, Take a break of We like Bali.

Bekijk al onze favoriete reisboeken >>

12. Leren portemonneetje

Een mooi luxe cadeautje waar iemand altijd wat aan heeft, is dit fijne leren portemonneetje. Perfect voor dagelijks gebruik, maar ook om mee te nemen op reis, wanneer dat weer mogelijk is. Je kunt er natuurlijk ook wat geld of een cadeaubon in stoppen als iemand dat goed kan gebruiken ;).

leren-portemonneetje

13. Boek smartphone fotografie

Zoek jij een cadeautje voor iemand die het lastig vindt meer tijd thuis door te brengen? Geef diegene dan eens het boek smartphone fotografie om zo zijn of haar fotografie skills te verbeteren. Want ook binnenshuis kun je prima oefenen met fotograferen!

smartphone fotografie boek

14. Lots of love zakjes thee

Bij Kaartje2Go kun je, behalve een leuk kaartje, ook veel leuke kleine cadeautjes per post laten versturen. Bijvoorbeeld dit setje van 10 zakjes kruidenthee met kamille, lavendel en rozenbloemblad! Je kunt een persoonlijk kaartje mee laten sturen. Een fles prosecco kan natuurlijk ook ;-).

15. Setje polaroid foto’s

Wil je je reisbuddy op een leuke manier verrassen? Stuur hem of haar een setje retro foto’s van jullie laatste reis inclusief  uitnodiging voor een Facetime-sessie om gewoon even reisherinneringen op te halen! Tip: Albelli.nl heeft op dit moment een leuke actie: 20% korting op alles!

+ There are no comments

Add yours