Gift finder: zo vind je de meest originele cadeaus voor reizigers (en thuisblijvers)


Een cadeau kiezen is niet altijd makkelijk. Het internet afstruinen, winkel in, winkel uit… Het zoeken van precies het juiste cadeau voor die ene persoon kan soms best wel lastig zijn. Zeker als je op zoek bent naar originele cadeaus. Maar wees gerust, daar hebben we wat op gevonden! In deze gift finder geven we tips voor een gepast cadeau voor iedereen. We verkopen dit jaar bij Ik wil meer reizen! meer originele cadeaus dan ooit. Voor reizigers, maar ook voor thuisblijvers. Eigenlijk hebben we aan iedereen wel gedacht. Dus of je nu een cadeautje zoekt voor je schoonmoeder, vader, broertje, neefjes en nichtjes, je beste vriendin, een goede vriend, je geliefde, een collega of een studiegenootje… met deze gift finder wordt het vinden van originele cadeaus net een beetje makkelijker!

En heb je iets gevonden? Wat je op werkdagen voor 23.30 uur bij ons bestelt, wordt nog dezelfde dag verzonden en heb je dus al de volgende dag in huis!

Mooi cadeau voor hem

Bij de meesten toch wel het allermoeilijkste, een cadeau zoeken voor een man. Vooral een (schoon)vader, zwager of broer kan nog weleens de nodige kopzorgen veroorzaken. Wat geef je iemand die zegt ‘alles al te hebben?'.  Nou wij weten het wel hoor! Van grappige waszak tot stoere lunchtrommel en van handige reisbestek multitool tot outdoor handboek of mooie leren passport cover.

Bekijk al onze cadeau ideeën voor een man>>

cadeau-voor-hem

Lief cadeau voor je vriendin

Een lief cadeautje voor je vriendin is natuurlijk altijd leuk. En als het hier om een vrouw gaat die ook nog eens van reizen houdt, dan weten wij wel een paar originele cadeaus die ALTIJD in de smaak vallen bij haar!

Bekijk hier meer cadeaus voor haar >>

cadeau-voor-haar

Origineel cadeau voor een wereldreiziger

Zoek jij voor een origineel cadeau voor iemand die een (lange) reis gaat maken in het nieuwe jaar? Geef dan iets wat deze wereldreiziger goed kan gebruiken op reis of tijdens de reisvoorbereiding. Deze cadeaus zijn in ieder geval zeker geschikt voor iemand die op wereldreis gaat!

Bekijk onze cadeaus voor iemand die op wereldreis gaat >>

cadeau-wereldreis

Origineel cadeau voor iemand die alles al heeft

Je hebt van die mensen die alles al hebben. Ouders of schoonouders bijvoorbeeld, die zijn altijd al blij met je aanwezigheid. Maar ja, het is toch leuker om ze blij te maken met een mooi kerstcadeau als je er dan toch bent. Maar wat, dat is elk jaar weer de grote vraag. Ook daarop hebben we wel een antwoord, want deze cadeaus zijn eigenlijk voor heel veel soorten mensen geschikt!

Bekijk onze originele cadeaus voor mensen die alles al hebben >>

cadeau-voor-iemand-die-alles-heeft

Handige cadeaus voor buitenmensen

Ben je op zoek naar bijzonder cadeau voor iemand die graag wandelt, fietst of kampeert? Ook voor buitensporters, natuurliefhebbers en kampeerders hebben we ontzettend veel originele cadeaus bij elkaar gezocht.

Bekijk de leukste cadeaus voor buitenmensen >>

cadeaus-buitenmensen

Originele cadeaus voor kinderen (en de ouders)

Of je nu een cadeau voor een kind zoekt of een cadeautje voor kersverse ouders, ook voor reislustige familieleden met kinderen hebben we een aantal aanraders voor originele cadeaus.

Bekijk al onze cadeautips voor de kleinste wereldreizigers >>

cadeau-reizende-kinderen

Mooie cadeaus voor thuisblijvers

Voor een reiziger is er altijd wel een goed cadeautje te bedenken, maar ook aan de thuisblijvers hebben we gedacht. Of het nu voor een reiziger is die dit jaar even geen reis kan maken, bijvoorbeeld omdat hij of zij gaat verhuizen, of voor iemand die gewoon niet zo van reizen houdt, deze originele cadeaus zijn ideaal voor thuis.

Vind hier mooie cadeaus om thuis bij weg te dromen >>

cadeaus-thuisblijvers

Klein cadeautje ‘on a budget'

Ben je gebonden aan een strak budget? Met deze kleinigheidjes kun je ook heel veel mensen blij maken!

Bekijk hier onze kleine cadeautjes onder de € 15,- >>

kleine-cadeautjes-kerst

De leukste reisboeken om cadeau te geven

Met een boek zit je altijd goed. En deze inspirerende reisboeken zijn dan ook stuk voor stuk leuk om cadeau te geven.

Bekijk de leukste reisboeken en reisdagboeken >>

reisboeken-cadeau

De beste travelgear om cadeau te geven

Wil je iemand blij maken met een nuttig cadeau, dan zijn deze handige reisartikelen een schot in de roos. Van slimme gadgets tot handige gear, deze items gaan het leven van jouw reiziger zeker een stukje makkelijker maken onderweg en zijn hele originele cadeaus om te geven.

Bekijk al onze favoriete travelgear >>

beste-travelgear

Meer inspiratie nodig voor originele cadeaus?

Heb je aan bovenstaande cadeau-ideeën nog niet genoeg? Bekijk dan ook onze ultimate giftguide met 100 originele cadeaus voor reizigers.

No related posts.

Categories

+ There are no comments

Add yours