DIY met het Travel & Scratch reisdagboek


Wist je dat het Travel & scratch reisdagboek uit onze shop nog veel meer is dan alleen een simpel reisdagboek? Met de bijgeleverde kraskaartjes met werelddelen kun je allerlei leuke dingen doen. Wij delen drie ideeën om een creatieve draai aan het Travel & scratch reisdagboek te geven!

Travel & Scratch reisdagboek

1. Jouw bezochte landen op een rijtje

Je kent ze wel, van die plankjes waar je schilderijtjes op kunt zetten. Je kunt hier makkelijk een (tijdelijke) wereldkaart plank van maken! Doe al je mini-kraskaartjes in een lijstje en zet ze leuk neer. Je kunt zelf kiezen of je ze openkrast of niet! De afgebeelde plankjes kun je kopen bij Ikea, net als de fotolijstjes.

wereldkaart op plank muur

detail wereldkaart plank muur

2. Creëer je eigen wereldkaart gallery wall

Pinterest staat er vol mee, de zogenaamde gallery walls. Perfect om de reisvibe in huis te halen natuurlijk. Maar ook erg geschikt voor de wereldkaart kraskaartjes uit het dagboek. Doe je wereldkaartdelen in lijstjes en hang ze verspringend aan de wand. Je kunt natuurlijk zelf de grootte en stijl van de lijstjes bepalen en of je één of twee delen in een lijstje doet! Wil je een grotere wall? Combineer de kaartjes dan met reisfoto's in dezelfde lijstjes! Zo kun je elke keer je muur weer een andere look-and-feel geven.

wereldkaart ophangen collage

3. Schrijf, plak en kras je eigen reisverhaal

Ja, je kunt het Travelogue reisdagboek natuurlijk ook gewoon gebruiken voor datgene waar hij eigenlijk voor bedoeld is: het bijhouden van een dagboek. Met de bijgeleverde kraskaarten kun je er al eenvoudig een creatieve invulling aan geven. En dat niet alleen, het dagboek biedt ook voldoende pagina's voor het plannen van je reis, verzamelen van adressen en het inplakken van visitekaartjes van je favoriete hostels en restaurantjes, tickets etc. Ook leuk, het dagboek houdt al rekening met je volgende reis. Achterin kun je namelijk de plannen voor je volgende reis alvast op papier zetten!

Scratch-dagboek-cover

Maak je dagboek extra speciaal met deze leuke letterstempeltjes van de Hema.

scratch-dagboek-invullingscratch-dagboek-planning

Bestel het dagboek + kaarten voor €19,95 in onze shop!

Liever een custom cover voor je reisverslag maken? Lees hier onze tips!

Categories

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment