Dream away friday: Nepal


Afgelopen maandag maakten wij de winactie van TravelBird bekend. En vanaf dat moment was het voor ons even wegdromen, elke keer als we weer een mailtje binnenkregen met een schitterende droombestemming. Wow, wat een prachtige beelden en verhalen deelden jullie met ons. Elk mailtje was weer een stukje Travel happiness. We hebben ervan genoten!

And the winner is…

Het was niet makkelijk om uit zoveel fantastische inzendingen een winnaar te kiezen. En toch is er een gelukkige uitgekozen. Niet alleen zijn de foto’s een lust voor het oog, maar geven ook een gevarieerd beeld van een bijzondere bestemming. De meegestuurde beschrijving maakt het plaatje voor ons compleet. En daarom feliciteren we Daniëlle van der Spek als winnares van deze inspirerende TravelBird 5 jaar winactie! Daniëlle, jij wint de reischeque t.w.v. € 250,-, gefeliciteerd! Info volgt per mail! En uiteraard willen we TravelBird ontzettend bedanken voor het beschikbaar stellen van de reischeque ter ere van haar 5e verjaardag.

Meer winnaars

Zoveel mooie bestemmingen vragen gewoon om meer winnaars. Helaas kan er maar één de TravelBird reischeque winnen, maar wel geven we nog twee schitterende cadeaupakketten uit onze Travelers giftshop weg! De twee gelukkige winnaressen hiervan zijn Julia Bergman (Kirgizië) en Jikke Patist (Uganda). Deze bestemmingen verschijnen de komende twee weken op Ik wil meer reizen!

En dan nu, Daniëlle’s winnende portret van Nepal. Droom je mee?


Nepal: Wat een waanzinnig, veelzijdig land!

Daniëlle: “Wij hebben een rondreis van drie weken gemaakt en het land heeft mij echt verrast. De prachtige, zware wandeltochten in het berggebied. Wanneer je om 6 uur ‘s ochtends na een helse klim de zon ziet opkomen die haar warme gloed verspreid over de imposante bergketen dan staat de tijd even stil. En dan vliegt er een vliegtuigje voorbij, op dezelfde hoogte! Tientallen kilometers verderop weer een totaal andere natuur en dat verandert steeds weer met iedere kilometer die je aflegt. Dieren spotten in het wild, zo spannend! Tijgers, neushoorns, olifanten… het lijkt Afrika wel! We hebben ze allemaal gezien. De steden die zo anders zijn dat je iedere keer weer opnieuw een cultuurshock ervaart. Nepal met haar vele festivals, je maakt er altijd wel één mee. Heel bijzonder. Ik kan nog heel veel moois vertellen maar eigenlijk zou je het land zelf moeten ervaren, want ik doe haar ongetwijfeld tekort.”

Nepal-monnikenNepalNepal-uitzichtNepal-portretNepal-bergenNepal-zonsopkomstNepal-olifantNepal-bloemenNepal-koe

Verder dromen

Wil je jouw droombestemming ook graag op Ik wil meer reizen! delen? Dat kan! Jullie enthousiaste reacties hebben ons geïnspireerd! En omdat we dit zo leuk vinden hebben we besloten door te gaan met onze Dream away friday lezersactie. De komende periode wordt er iedere vrijdag een Dream away bestemming uit alle inzendingen gekozen en op Ik wil meer reizen! gedeeld. Wordt jouw bestemming geplaatst, dan ontvang jij van ons het nieuwe One line a day reisdagboek. Blijf dus vooral je droombestemmingen insturen naar post@ikwilmeerreizen.nl. We ontvangen graag 5-10 eigen foto’s met een mooie beschrijving van de bestemming, waarbij onze lezers even helemaal weg kunnen dromen.

Let op: door de foto’s in te sturen, ga je ermee akkoord dat de foto’s rechtenvrij te gebruiken en door jezelf gemaakt zijn. 

+ There are no comments

Add yours