Reizen met kinderen: de leukste cadeaus voor reislustige gezinnen!


Hoe gaaf is het om kinderen de kans te geven de wereld te ontdekken?! Reizen met kinderen maakt dat ouders de wereld met andere ogen gaan bekijken. Kinderen zien hele andere dingen dan volwassenen en zijn goudeerlijk in het delen van hun bevindingen. Dat kan zowel hilarische als onwijs gênante situaties opleveren, maar eerlijk is eerlijk: het maakt het allemaal een stukje leuker en interessanter. Met deze toffe reiscadeaus haal je de reissfeer voor het hele gezin in huis, bereid je reislustige gezinnen voor op het volgende avontuur en maak je het reizende leven van een gezin een stukje comfortabeler.

Bekijk alle onderstaande cadeaus voor reizen met kinderen in onze travelshop.

1. Kinderatlas | € 24,99

Als je een cadeau zoekt om het hele gezin voor te bereiden op een mooie reis dan is de Kinderatlas wel echt de perfecte gift. Reizen met kinderen gaat een stuk gemakkelijker wanneer de verwachtingen overeenkomen met de werkelijkheid. De Kinderatlas bereidt je kind, maar ook jezelf, voor op mooie bestemmingen wereldwijd. Toffe weetjes en grappige illustraties maken deze atlas voor jong en oud interessant.

Kinderatlas kopen >>

kinderatlas-fb

2. Bamboe kinderservies | € 32,95

Dit bamboe kinderservies met wereldprint en vrolijke dieren is een prachtig cadeau voor (aanstaande) reizende ouders, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Maar ook als je zelf kinderen hebt is het een prachtig kinderservies dat de tafel opvrolijkt. En middels de wereldkaart op het bord kunnen de kinderen ook nog leren waar bijvoorbeeld de lama, toekan of eland woont. Ook leuk bij het leren van de namen van dieren. Het bamboe van het servies is uiterst lichtgewicht en sterk, dus ook handig om mee te nemen als campingservies voor de kinderen.

Bamboe kinderservies kopen >>

bamboe-kinderservies-petit-collage

3. Inkleur dekbed wereldkaart/kussensloop | € 49,95/ € 18,95

Je beddengoed zelf voorzien van vrolijke kleurtjes? Dat is toch iets waar de meeste ouders niet perse heel vrolijk van worden. Maar! Dit toffe inkleur dekbedovertrek met wereldkaart en bijpassende inkleur kussen met wereldkaart is een heel ander verhaal. De meeste reizende ouders kunnen dit cadeau namelijk heel goed waarderen (vooral ook omdat de inkt van de bijgeleverde stiften uitwasbaar is). Kinderen leren op een leuke interactieve manier meer over de wereld en daarnaast kunnen ze hun creativiteit kwijt door hun eigen dekbed of kussen in te kleuren (elke keer weer opnieuw)!

Kussen wereldkaart of dekbed wereldkaart kopen >>

dekbed-wereldkaart-inkleuren inkleur-kussensloop-wereldkaart-kind

4. Inkleur wereldkaart placemats | € 26,95

Ben je op zoek naar hét cadeau voor het hele reizende gezin, dan zijn deze inkleur placemats met wereldkaart een heel goed idee. 4 Placemats van textiel met 10 stiften met uitwasbare inkt zorgen dat het elke keer weer een feestje wordt aan tafel. Staat de Indiase keuken centraal, dan geef je de kids de opdracht India mooi in te kleuren. Eten we vanavond boboti, dan kunnen de kinderen helemaal losgaan om Zuid-Afrika van de mooiste kleuren te voorzien! De verschillende placemats vormen samen de hele wereldkaart, dus kinderen kunnen ook met z’n vieren tegelijk de hele wereld inkleuren.

Inkleur placemats wereldkaart kopen >>

placemats-kind-wereldkaart

5. Waboba water stuiterbal | € 8,95

Reizen met kinderen wordt alleen maar leuker wanneer je de juiste tools bij je hebt. Voor de echte waterratjes is de waboba bouncing ball echt het allerleukste cadeautje. Het hele gezin kan zich prima uren vermaken op het water met dit grappige balletje wat over het water stuitert.

Waboba bal kopen >>

waboba

6. Vakantiespel ‘pack your bags’ | € 24,99

De titel van dit spelletje laat weinig te raden over. Het vakantiespel ‘pack your bags’ houdt kinderen tijdens de vakantie zoet, maar is ook voor thuis een superleuk spel. Wat ons betreft is dit het perfecte cadeautje voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar. Het dobbelspel is eenvoudig aan te leren en ook zelfstandig door kinderen te spelen, zonder dat je als ouders mee moet doen. Hoewel, ook ouders strijden graag mee om hun koffer zo snel mogelijk in te pakken met de juiste kleren voor de vakantiebestemming. Zonder doos is het spel bovendien redelijk compact op te bergen en daarmee ideaal om mee te nemen op vakantie.

Vakantiespel kopen >>

pack-your-bags-vakantiespel

7. Wereldkaart puzzel van 1000 stukjes | € 19,99

Deze gedetailleerde wereldkaart puzzel van 1000 stukjes is een mooi cadeau voor gezinnen met kinderen vanaf 13 jaar. Met 1000 puzzelstukjes ben je met het hele gezin wel even zoet om alle werelddelen weer op z’n plek te leggen. Leuke bezigheid voor de feestdagen! Makkelijk is de puzzel niet, maar verslavend is ie wel en erg leuk om met elkaar te doen.

Wereldkaart puzzel kopen >>

1000-stukjes-puzzel-world

8. Foooty reisvoetbal | € 12,95

Niet alleen de waboba bal maakt reizen met kinderen leuker, ook de foooty is een tof en praktisch reiscadeau voor gezinnen. De foooty is een voetbal die je met losse delen in elkaar zet. De bal neemt daardoor geen ruimte in beslag en past dus eigenlijk altijd in je handbagage. Geen gesleep met een logge voetbal of volleybal meer. De foooty is bovendien ook in elkaar te zetten als set van 3 jongleerballen, rugby of frisbee. Een multifunctionele reisbal dus.

Foooty kopen >>

foooty-reisvoetbal

9. Bucketlist kraswereldkaart | € 25,00

De bucketlist kraswereldkaart heeft wat ons betreft zijn sporen al wel verdiend, want zeg nou zelf; het is toch gewoon superleuk om weer een stukje van de wereld open te krassen wanneer je terug bent van je reis? De wereldkaart met vrolijke illustraties is dus leuk voor jezelf, maar staat ook erg mooi in de kinderkamer. Net als de duurzame houten wereldkaart.

Bucketlist kraswereldkaart kopen >>

bucketlist-kraswereldkaart

10. Pocket picknickkleed | € 26,99

Het pocket picknickkleed is vooral een heel praktisch cadeautje wat reizen met kinderen een stukje aangenamer maakt. Met het waterdichte picknickkleed is het namelijk mogelijk om overal te picknicken, zelfs wanneer de grond nog wat vochtig is. Perfect ook voor jonge kamperende ouders. Het kleedje kun je namelijk goed als ondergrond gebruiken in de voortent om je babytje op te leggen. Het kleedje is met de pinnetjes in de hoeken vast te pinnen op de ondergrond. En handig, het kleedje is opgevouwen niet groter dan je hand. Scheelt weer een hoop ruimte!

Waterdicht picknickkleed kopen >>
pocket-blanket-picknickkleed

11. Hamamdoeken voor het hele gezin | v.a. € 21,95

Als je een cadeau zoekt waarmee je eindelijk gedag kunt zeggen tegen die dikke strandlakens, dan zijn hamamdoeken dé oplossing! De vrolijke kleurtjes en prints van de hamamdoeken maken ze geschikt voor alle leeftijden. De kinderen kunnen zich na het zwemmen helemaal in de hamamdoek wikkelen die heerlijk zacht aanvoelt. En handig, de hamamdoek is na gebruik ook weer snel droog. Zoek je een écht sneldrogende handdoek, dan is deze lichtgewicht microvezel handdoek ook een handige reishanddoek.

Hamamdoek kopen >>

hamamdoeken-fb

Meer cadeaus voor reizen met kinderen

Bovenstaande cadeaus voor ouders die reizen met kinderen verkopen we allemaal in onze eigen travelshop. Hier verzamelen we originele cadeaus, handige travelgear en slimme reisgadgets. Elk afzonderlijk product wordt uitgebreid door ons getest en gekeurd. En is een product 100% geschikt bevonden, dan wordt hij aan onze collectie toegevoegd. Een verzameling van producten voor en door reizigers dus. We noemen het daarom ook wel een shop vol testwinnaars. Meer inspiratie nodig? Lees ook onze giftguide met 100 cadeaus voor reizigers.

Bekijk hier alle genoemde cadeaus voor reizen met kinderen >>

+ There are no comments

Add yours