Reizen met kinderen: de leukste cadeaus voor reislustige gezinnen!


Hoe gaaf is het om kinderen de kans te geven de wereld te ontdekken?! Reizen met kinderen maakt dat ouders de wereld met andere ogen gaan bekijken. Kinderen zien hele andere dingen dan volwassenen en zijn goudeerlijk in het delen van hun bevindingen. Dat kan zowel hilarische als onwijs gênante situaties opleveren, maar eerlijk is eerlijk: het maakt het allemaal een stukje leuker en interessanter. Met deze toffe reiscadeaus haal je de reissfeer voor het hele gezin in huis, bereid je reislustige gezinnen voor op het volgende avontuur en maak je het reizende leven van een gezin een stukje comfortabeler.

1. Kinderatlas | € 24,99

Ben je op zoek naar hét cadeau voor het hele reizende gezin, dan is de Kinderatlas wel echt een goede tip. Reizen met kinderen gaat een stuk gemakkelijker wanneer de verwachtingen overeenkomen met de werkelijkheid. De Kinderatlas bereidt je kind, maar ook jezelf, voor op mooie bestemmingen wereldwijd. Toffe weetjes en grappige illustraties maken deze atlas voor jong en oud interessant.

Kinderatlas kopen >>

kinderatlas-fb

2. Set packing cubes | € 32,99

Als je ervaring hebt met het reizen met kinderen dan weet je ook: je sleept vaak heel veel spullen mee! En om te zorgen dat je ook tijdens je reis de kleding en spullen van het hele gezin netjes geordend houdt, zijn packing cubes echt een aanrader. En als je kinderen iets groter zijn kun je ze voor de vakantie hun eigen packing cubes geven: meer spullen dan in de packing cubes passen kunnen er niet mee! Zo houd je de hoeveelheid kleding die mee mag op reis beperkt. Packing cubes zijn ook een mooi praktisch cadeau voor gezinnen die een wereldreis gaan maken.

Packing cubes kopen >>

 

3. Handboek verre reizen met kinderen | € 22,50

Als er één iemand expert is op het gebied van reizen met kinderen dan is het Tikva Looijen wel. Al jaren runt zij het succesvolle blog Gezin op Reis en ze maakte al heel veel (verre) reizen met haar eigen gezin. Het Handboek Verre Reizen met Kinderen staat dan ook boordevol tips voor bestemmingen met kinderen, maar Tikva geeft ook veel praktische reistips voor reizen met kinderen. Een aanrader!

Handboek Verre Reizen met Kinderen kopen >>

4. Wick Wings voetenkussen kinderbedje voor in het vliegtuig

Heb je een lange vliegreis voor de boeg met jouw gezin? Dan kan dit opblaasbare kussen van Wick Wings de reis wel wat comfortabeler maken. Het kussen vult precies de voetenruimte van een vliegtuigstoel op, waardoor je een klein bedje kunt maken voor een kind en die dus gewoon lekker kan liggen. 

Wick Wings voetenkussen / vliegtuigbedje kopen >>

5. Waboba water stuiterbal | € 8,95

Reizen met kinderen wordt alleen maar leuker wanneer je de juiste tools bij je hebt. Voor de echte waterratjes is de waboba bouncing ball echt het allerleukste cadeautje. Het hele gezin kan zich prima uren vermaken op het water met dit grappige balletje wat over het water stuitert.

Waboba bal kopen >>

waboba

6. Vakantiedagboek voor het hele gezin | € 15,95

Het vakantiedagboek voor het hele gezin is een reisdagboek waarin zowel kinderen als ouders hun reisverslagen kunnen schrijven, tickets in kunnen plakken of tekeningen maken. Laat iedere dag een ander gezinslid een reisverslag van de dag maken en creëer zo samen een mooi verslag van de vakantie. Een vakantiedagboek voor kinderen én ouders dus, waar ieder gezinslid zijn of haar eigen draai aan kan geven. Zo maak je een vakantieverslag gezien vanuit het oogpunt van zowel de kinderen als ouders. Ook jaren later nog superleuk om terug te lezen!

Vakantiedagboek voor kind en ouders kopen >>

vakantiedagboek-voor-gezin

7. Van Terschelling tot Timboektoe: 25x op reis met kinderen | € 20,99

Van Terschelling tot Timboektoe is een leuk en inspirerend boek van Claartje Schouten & Ilona Annema voor wie wil reizen met kinderen. Het boek vertelt de verhalen van avontuurlijke ouders die reizen met kinderen. Of dat nu dichtbij huis of ver weg is. In het boek worden 25 verhalen verteld over reizen met kinderen. Niet alleen lezen de korte verhalen heerlijk weg en brengen ze vaak een glimlach op je gezicht, de verhalen geven ook inspiratie voor jouw volgende avontuur met kinderen. In het boek vind je bestemmingen voor avonturiers, cultuursnuivers, rustzoekers en levensgenieters, voor ieder gezin wat wils dus! Bij ieder verhaal worden enkele tips gegeven over de betreffende reisbestemming. Alle bestemmingen zijn ingedeeld op beste reistijd in het jaar.

Van Terschelling tot Timboektoe kopen >>

op-reis-met-kinderen-boek

8. Foooty reisvoetbal | € 12,95

Niet alleen de Waboba bal maakt reizen met kinderen leuker, ook de Foooty is een tof en praktisch reiscadeau voor gezinnen. De Foooty is een voetbal die je met losse delen in elkaar zet. De bal neemt daardoor geen ruimte in beslag en past dus eigenlijk altijd in je handbagage. Geen gesleep met een logge voetbal of volleybal meer. De Foooty is bovendien ook in elkaar te zetten als set van 3 jongleerballen, rugby of frisbee. Een multifunctionele reisbal dus.

Foooty reisvoetbal kopen >>

foooty-reisvoetbal foooty-vakantievoetbal-opvouwbare-voetbal

9. Pocket picknickkleed | € 26,99

Het pocket picknickkleed is vooral een heel praktisch cadeautje wat reizen met kinderen een stukje aangenamer maakt. Met het waterdichte picknickkleed is het namelijk mogelijk om overal te picknicken, zelfs wanneer de grond nog wat vochtig is. Perfect ook voor jonge kamperende ouders. Het kleedje kun je namelijk goed als ondergrond gebruiken in de voortent om je babytje op te leggen. Het kleedje is met de pinnetjes in de hoeken vast te pinnen op de ondergrond. En handig, het kleedje is opgevouwen niet groter dan je hand. Scheelt weer een hoop ruimte!

Waterdicht picknickkleed kopen >>

pocket-blanket-picknickkleed

10. Hamamdoeken voor het hele gezin | v.a. € 21,95

Als je een cadeau zoekt waarmee je eindelijk gedag kunt zeggen tegen die dikke strandlakens, dan zijn hamamdoeken dé oplossing! De vrolijke kleurtjes en prints van de hamamdoeken maken ze geschikt voor alle leeftijden. De kinderen kunnen zich na het zwemmen helemaal in de hamamdoek wikkelen die heerlijk zacht aanvoelt. En handig, de hamamdoek is na gebruik ook weer snel droog. Zoek je een écht sneldrogende handdoek, dan is deze lichtgewicht microvezel handdoek ook een handige reishanddoek.

Hamamdoek kopen >>

hamamdoeken-fb

Meer cadeaus voor reizen met kinderen

Bovenstaande cadeaus voor ouders die reizen met kinderen verkopen we allemaal in onze eigen travelshop. Hier verzamelen we originele cadeaus, handige travelgear en slimme reisgadgets. Elk afzonderlijk product wordt uitgebreid door ons getest en gekeurd. En is een product 100% geschikt bevonden, dan wordt hij aan onze collectie toegevoegd. Een verzameling van producten voor en door reizigers dus. We noemen het daarom ook wel een shop vol testwinnaars. Meer inspiratie nodig? Lees ook onze giftguide met 100 cadeaus voor reizigers. Ook interessant: lees onze gouden tips voor een eerste vakantie met een baby!

No related posts.

Categories

+ There are no comments

Add yours