Ik wil meer reizen! lanceert eigen travel game


Maandenlang hebben we er ziel en zaligheid ingestopt, maar daar is hij dan nu echt, ons eigen reisspel: The Ultimate Travel Adventure Game! Een reisspel dat van begin tot eind door onszelf bedacht en ontwikkeld is. En vanaf vandaag ligt hij in onze eigen winkel! En om dat te vieren hebben we in één van de eerste 100 spellen een gouden envelopje verstopt met shoptegoed van € 100,-, te besteden in onze webshop. Bestel nu dus direct de travel game en wie weet shop jij jouw feestdagencadeaus dit jaar gratis!

Bestel de The Ultimate Travel Adventure Game >>

adventure-game-ikwilmeerreizen

Reizen zonder reisgids

De tijd van highlights afvinken op je reisstemming is voorbij. Steeds meer reizigers willen hun reisbestemming écht ervaren. Een cultuur ontdekken, de lokale keuken proeven en buiten de gebaande paden treden. En zo met nog meer unieke reiservaringen naar huis gaan. Deze trend is al langer aan de gang, maar dringt steeds verder door tot het grote reispubliek. Veel reizigers willen in contact komen met de lokale bevolking en andere plekken ontdekken dan wat er in de Lonely Planet staat.

Met ons reisblog spelen we hier al sinds de oprichting in 2014 op in. We helpen je aan de hand van onze informatieve bestemmingsartikelen meer uit je reis te halen. Dit doen we met behulp van verrassende reistips, praktische informatie en inspirerende content. In ieder geval, dat hopen we! The Ultimate Travel Game is hier wat ons betreft een logisch gevolg op.

opdrachten-reisspel

Unieke reiscadeaus

Naast ons veelgelezen reisblog hebben we ook een webshop met reisartikelen. Al in de begintijd van de webshop ontwikkelden we, naast het bestaande assortiment reiscadeaus en travelgear, zelf diverse reiscadeaus. Zo ontwikkelden we enkele jaren geleden al de Uitzwaaibox dat tot op de dag van vandaag een razendpopulair afscheidscadeau is voor reizigers, net als ons colour your world tasje waar het in 2014 allemaal mee begon. En nu lanceren we ook ons eigen reisspel: The Ultimate Travel Adventure Game.

ikwilmeerreizen-producten

Meer ontdekken, proeven en beleven

We hebben The Ultimate Travel Adventure game ontwikkeld om je te helpen net iets meer van je reisbestemming te ontdekken. Je dag eens een verrassende wending te geven of iets van de lokale keuken te proeven, wat je normaal gesproken niet direct uitgekozen zou hebben. Maar we dagen je ook uit om bijvoorbeeld iets aardigs te doen voor een ander of via de lokale bevolking meer te weten te komen over de cultuur en historie van het land. We hopen dat je jezelf door dit spel wat verder kunt verdiepen in je reisbestemming en nieuwe ervaringen kunt opdoen. En dat niet alleen, we stimuleren je ook op een eenvoudige, maar doeltreffende manier al die mooie ervaringen vast te leggen.

ultimate-travel-adventure-game

Originele opdrachten

The Ultimate Travel Adventure Game is een reisspel met 31 opdrachten die je uitdagen in de 5 categorieën: food, explore, culture, social en memories. Daarnaast vind je in het spel 31 bijzondere bucketlist bestemmingen met prachtige reisfoto's die zeker voor de nodige reiskriebels zullen zorgen. En dat verpakt in een prachtig, travelproof blikje. We hebben het spel volledig in het Engels gemaakt, zodat je de opdrachten ook met medereizigers van andere nationaliteiten kunt delen.

Het spel is van begin tot einde volledig door onszelf ontwikkeld. Van idee, inhoud en design tot productie. Een reisspel door reizigers, voor reizigers dus. Net als ons blog en de webshop!

opdrachten-spel

Bijzondere bucketlist bestemmingen

Alle reisfoto’s in het spel zijn door onszelf gemaakt tijdens onze reizen. Het zijn plekken die ons om een bepaalde reden zijn bijgebleven. Bijvoorbeeld omdat ze indrukkend, uitzonderlijk mooi op spectaculair waren. We wilden deze bestemmingen met jullie delen, zodat we je misschien inspireren zo’n bestemming te bezoeken. En als zo’n bestemming dan de aandacht heeft getrokken, kun je alles over de betreffende bestemming teruglezen op ons blog. En zo komt die plek ineens een stukje dichterbij. Met onze achtergrondverhalen en reistips wordt de reisvoorbereiding en planning in ieder geval net wat makkelijker.

bucketlist-reisspel

Je reisvoorbereiding begint hier…

Ik wil meer reizen! is een online platform waar je alles omtrent je reisvoorbereiding kunt vinden. Naast een zeer volledig reisblog en webshop met verrassende cadeaus en handige travelgear, lanceren we nu dus ook een eigen reisspel waarmee je nog meer uit je reis kunt halen. En zo komt alles weer samen!

reisspel-ikwilmeerreizen.nl

Als we dan weer een berichtje van onze lezers krijgen dat die ene tip voor een onvergetelijke reiservaring heeft gezorgd, geeft ons dat zoveel energie! Dat is waar we het voor doen. En we hopen dan ook dat The Ultimate Travel Adventure Game voor veel reizigers nieuwe deuren zal openen. Laat het in ieder geval een duwtje in de goede richting zijn om uit je comfortzone te stappen en nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Ik-wil-meer-reizen-Annemarie-Mirjam

We wensen jullie ontzettend veel speel- en reisplezier!
(en we zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het ons weten in de comments!)

Annemarie & Mirjam

The Ultimate Travel Adventure Game kopen >>

No related posts.

+ There are no comments

Add yours