5 Pinterest reis interieurideeën


In de trein, op de bank, zelfs op het toilet, tijdens wat ‘verloren’ momentjes mogen wij graag een beetje rondstruinen op Pinterest. En daar komen we zoveel toffe dingen tegen! Natuurlijk pinnen we ze dan op één van onze vijftig (!) Pinterest borden, maar soms zijn dingen zo tof dat we ze ook hier graag even delen. Zoals deze travel interieurideeën, hoe leuk is het om thuis ook een beetje op reis te zijn?

1. Verlichte wereldkaart

Eigenlijk heel simpel zelf te maken! Neem een lege canvaslijst, wat kerstlampjes en wat oude kaarten en dan knutsel je dit natuurlijk zo in elkaar.

2. Vierkante foto’s

Door allemaal dezelfde lijstjes te nemen en allemaal hetzelfde formaat foto’s, behoud je rust maar kun je toch 9 foto’s uitlichten!

3. Een surfboard in je woonkamer

Of je nu écht goed kan surfen of niet, een surfboard in je woonkamer geeft je een instant beach feeling!

4. Scratchkaarten in een lijstje

We schreven er al eerder over, maar onze eigen scratchdagboek kun je ook in je interieur gebruiken. En natuurlijk pinden wij ook dat idee op ons ‘Travel at home‘ board op Pinterest.

5. De binnenschommel

Ben je er ook al één tegengekomen op je reizen? Op een verlaten strand, liefst aan een overhangende tak met uitzicht over een blauwe zee hangt hij daar ineens. De schommel. En even komt het kind in je weer boven als je lekker aan het zwieren bent. Als je een beetje grote woonkamer of zolder hebt… waarom hang je er dan niet thuis één op?

Meer travel in je interieur?

In onze giftshop hebben we ook weer een aantal toffe nieuwe producten voor een echt travelinterieur! Zoals deze origami lamp met vintage wereldkaart!

lamp-wereldkaart1

 

+ There are no comments

Add yours