Bucketlist: 5 privé-eilanden die je kunt huren


Slapen op een onbewoond eiland, wie droomt er niet van? Heel even een eiland, helemaal voor jezelf! Misschien hoeft het niet bij dromen te blijven, want deze eilanden kun je gewoon voor een nachtje (of meer) huren! Paradise is waiting….

1. Bolivar | Colombia

Zoek een groep van 12 mensen bij elkaar en ineens is dit ‘eiland' voor de kust van Colombia heel betaalbaar om te huren! Zie jij jezelf hier al met een groep vrienden in een hangmat liggen, snorkelen, duiken, paddle boarden of kitesurfen?

Bekijk dit eiland >

 

2. Bird Island | Belize

Bird Island is een klein eilandje middenin een koraalrif. Je kunt hier dus vanaf je eigen eiland prachtig snorkelen. Of je pakt gewoon één van de twee kajaks die bij je eiland horen om ‘de buurt' te verkennen.

Bekijk dit eiland >

3. Fedje | Noorwegen

Wil je even helemaal ‘off the grid' gaan? Dan is dit eilandje, voor de kust van Noorwegen een goede keuze. Een vuurtoren en een huis, dat is alles wat er op dit eiland – wat een goede duiklocatie schijnt te zijn – staat. Je kunt er alleen per helikopter komen, die wordt geregeld door de eigenaar van dit eiland. Er is geen water en elektra, maar het eiland wordt wel bevoorraad door de eigenaar.

Bekijk dit eiland >

4. Vela Sestrica | Kroatië

Deze luxe vuurtorenvilla is het enige gebouw op het kleine eilandje Vela Sestrica in Kroatië. Jij en 7 andere gasten kunnen er genieten van o.a. een zwembad, jacuzzi én een eigen butler (!).

Bekijk dit eiland >

5. Malvanua Island, Vanuatu

Op dit eiland bij de eilandengroep Vanuatu (nog nooit van gehoord? Lees ‘12 landen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt‘) vind je twee gebouwen: jouw nieuwe onderkomen en die van de eigenaars van het eiland, die helemaal aan de andere kant wonen. Het huis heeft plek voor 4 personen en beschikt over twee slaapkamers, bbq en hangmatten.

Bekijk dit eiland >

Onze favoriete producten bij deze reis

Categories

+ There are no comments

Add yours