Je foto’s afdrukken als echte polaroids


Wil jij polaroids afdrukken van je digitale reisfoto’s? Dat is tegenwoordig super eenvoudig! Je kunt op diverse manieren foto’s als polaroid afdrukken. Je selecteert de foto’s die je wilt laten afdrukken als polaroid en ook kun je nog een bijschrift verzinnen die eronder wordt gedrukt. Je kunt de foto’s laten afdrukken als echte retro foto’s met kader, de klassieke vierkante 13″ foto’s of bijvoorbeeld foto’s met witte of gekleurde rand. Het is maar net wat jij met je foto’s van plan bent!

Bestel hier je eigen foto’s als polaroids >>

Polaroids afdrukken, wat doe je ermee?

En wat kun je er dan mee? Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor een gave polaroid photowall. Lees onze 12 inspirerende ideeën voor een polaroid fotomuur. En neem ook eens een kijkje op ons Pinterest board met polaroid inspiratie. Aan de slag dus!

20140713-162336-59016933.jpg 

Andere manieren om je foto’s als polaroid te printen

Zelf Polaroid foto’s maken?

Wil jij je gemaakte reisfoto’s niet als polaroid afdrukken, maar liever gelijk je eigen polaroids maken op vakantie? Er zijn verschillende camera’s te koop waarmee je dit kunt doen. Bijvoorbeeld deze Instax camera’s bij de Hema. En wat dacht je van een gave retro Instax camera? Of ga op pad met een echte originele polaroid camera natuurlijk.

   

Reisfotografie inspiratie nodig?

Heb jij nog stapels reisfoto’s en wil je daar iets mee doen? Lees dan ook onze tips voor een polaroid photowall een leuke manier om je Polaroid afdrukken te verwerken in huis! Verder deelden we al eerder onze tips voor een fotoalbum maken en DIY inspiratie voor reisfoto’s in je interieur ook deelden we een aantal ideeën om met je vakantiefoto’s te pronken.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment