Friday Night Travel Quiz: speel 26 juni mee en win mooie prijzen!


Vrijdagavond 26 juni, 21.00 spelen we weer de Friday Night Travel Quiz! We hebben weer 100 gloednieuwe, originele vragen bedacht. Dus test je reiskennis en speel vanuit je eigen huis mee met de grootste online reisquiz van Nederland en België! Voor slechts € 3,50 speel jij live mee tegen honderden andere reisfanaten en maak je kans op mooie prijzen uit onze webshop. Verzeker je nu van een quizplek door een kaartje te kopen. Je ontvangt na aankoop direct een mail met unieke link, waarmee jij vrijdagavond mee kunt spelen.

friday night travel quiz

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Door deelname aan onze online reisquiz steun je niet alleen ons bedrijf in deze moeilijke tijd, maar doe jij ook mee aan de grootste online reisquiz van Nederland en België! Met deze quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! En weet jij de meeste punten te behalen, maak je ook nog eens kans op supermooie prijzen uit onze eigen webshop. Dus test jouw reiskennis en dat van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke editie 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 21.00 tot 22.30 uur, dus je kunt rekenen op anderhalf uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

10 Rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 10 rondes. Elke ronde bestaat uit 10 vragen.

Dit kun je deze week winnen!

Ook deze week hebben we weer mooie prijzen uit onze webshop voor de eerste 5 plaatsen.

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Nodig dus ook jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Individueel maar niet alleen

Je speelt de travel quiz in je eentje op een device naar keuze (telefoon, tablet of desktop kan allemaal). Wil je wel samen met je vrienden spelen? Nodig ze uit voor een video call en speel zo toch een beetje samen tegen al die andere reisliefhebbers. De quiz zelf bevat geen video en geluid, dus je kunt er prima een video call naast hebben op een ander device!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spambox, mogelijk zit hij daarin.

Jouw steun wordt enorm gewaardeerd!

Met jouw deelname van € 3,50 en die van jouw travel buddies help je ons enorm tijdens de coronacrisis. Volg jij ons al lang en vind je onze reisblogs waardevol en wil je ons graag nog meer steunen in deze lastige tijd? Bestel dan nu jouw travelgear en cadeaus in onze webshop. Of bestel een cadeaubon, zodat je jouw reisartikelen kunt bestellen wanneer je ze wel nodig hebt. We zijn je eeuwig dankbaar en beloven dat wij gewoon doorgaan met mooie (positieve) content maken!

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

reiziger-annemarie-oman

+ There are no comments

Add yours