Friday Night Travel Quiz


Vrijdag 23 april 2021 speelden we voor de allerlaatste keer de Friday Night Travel Quiz. Omdat de zomer voor de deur staat én de terrassen weer open gaan, hebben we besloten ermee te stoppen. Meer dan een jaar hebben we de Friday Night Travel Quiz gespeeld met maar liefst 18 edities en 1700 verschillende travel quizvragen! Met honderden deelnemers per keer hebben heel veel reisliefhebbers uit Nederland en België het tijdens de quiz tegen elkaar opgenomen.

Heb je genoten van onze Travel Quiz? Dan is onze Tuktuk race misschien ook wat voor jou!

Avontuurlijk opdrachtenspel vol reisgerelateerde opdrachten, puzzels en quizvragen!

Dit avontuurlijke opdrachtenspel speel je samen met een groep vrienden of familie, op afstand via een video call, of gewoon thuis. In dit grappige, spannende én uitdagende opdrachtenspel gaan de spelers in zo’n 1,5 uur de wereld rond in hun tuktuk. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen en zo met je tuktuk vooruit te snellen op het scorebord. Degene die na de 15 opdrachten-, puzzel- en vragenrondes het verst is gekomen met zijn of haar tuktuk wint het spel. Hou je van quizzen, escape rooms en partyspellen? Dan is de Tuktuk race zeker wat voor jou!

Bestel het opdrachtenspel Tuktuk race hier >>

opdrachten spel tuktuk race

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Met onze Friday Night Travel Quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! Dus test jouw reiskennis en die van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke editie 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur, dus je kunt rekenen op zo’n anderhalf uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

Test je reiskennis in 10 rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 10 rondes. Elke ronde bestaat uit 10 vragen. De rondes van de laatste editie zijn:

Ronde 1: Algemene reis- en wereldkennis
Ronde 2: Feit of fabel?
Ronde 3: Op citytrip
Ronde 4: Cultuur & rituelen
Ronde 5: Streetfood & cocktailparty
Ronde 6: Waar op de kaart? (topografie)
Ronde 7: Muziek & entertainment
Ronde 8: The outdoors is calling
Ronde 9: Raad de bestemming (fotoronde)
Ronde 10: Safe the best for last… (verrassingsronde)

Let op: dit is een ‘Best of’ editie met 100 vragen afkomstig uit de afgelopen 17(!) quizzen die we gespeeld hebben. 

Dit kun je winnen!

Ook deze editie zijn er weer mooie prijzen te winnen. Deze keer worden er maar liefst 10 prijzen verloot onder ALLE deelnemers! Iedereen maakt dus kans!

De prijzen die we verloten onder alle deelnemers zijn:

1x Wereldkaart puzzel
2x Hamamdoek
2x One line a day reisdagboekje
5x Tuktuk race rond de wereld

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Nodig dus ook jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spambox, mogelijk zit hij daarin.

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

online travel quiz

2 Comments

Add yours
  1. Marloes Martens

    Wat leuk een reisquiz. ik had het gemist. maar komt deze wellicht in een variant ook beschikbaar voor de verkoop zodat de quiz ook verder te delen is?!

+ Leave a Comment