Friday Night Travel Quiz: speel 23 april mee en win mooie prijzen!


Vrijdagavond 23 april, 20.30 uur spelen we weer de Friday Night Travel Quiz! Een nieuwe editie met 100 uitdagende reisvragen. Je maakt deze keer ook weer kans op mooie prijzen uit onze webshop! Dus test je reiskennis en speel vanuit je eigen huis mee met de grootste online reisquiz van Nederland en België! Voor slechts € 3,50 speel jij live mee. Nodig je vrienden uit voor een videocall en neem het samen op tegen honderden andere reisliefhebbers! Je ontvangt na aankoop direct een mail met unieke link, waarmee jij mee kunt spelen.

Bestel hier je ticket voor vrijdag 23 april >

friday night travel quiz

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Met deze quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! En weet jij de meeste punten te behalen, maak je ook nog eens kans op shoptegoed, te besteden in onze eigen webshop. Dus test jouw reiskennis en die van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke editie 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur, dus je kunt rekenen op zo’n anderhalf uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

Bestel hier je ticket voor vrijdag 23 april >

Test je reiskennis in 10 rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 10 rondes. Elke ronde bestaat uit 10 vragen. De rondes van deze editie worden hier binnenkort bekend gemaakt.

Dit kun je winnen!

Ook deze editie zijn er weer mooie prijzen te winnen:

1e plaats: Hamamdoek
2e plaats: Tuktuk race rond de wereld
3e plaats: Leren zonnebrilhoesje

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Nodig dus ook jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spambox, mogelijk zit hij daarin.

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

online travel quiz

2 Comments

Add yours
  1. Marloes Martens

    Wat leuk een reisquiz. ik had het gemist. maar komt deze wellicht in een variant ook beschikbaar voor de verkoop zodat de quiz ook verder te delen is?!

+ Leave a Comment