Friday Night Travel Quiz


Elke vrijdagavond om 21.00 uur organiseren we vanuit Ik wil meer reizen! de Friday Night Travel Quiz (online). Voor slechts (€ 3,50) speel jij vrijdagavond live mee tegen andere reisfanaten in Nederland en België en maak je kans op mooie prijzen uit onze webshop. Verzeker je nu van een quizplek door een kaartje te kopen. Je ontvangt na aankoop direct een mail met unieke link, waarmee jij mee kunt spelen. Controleer dus bij je bestelling je mailadres goed!

Laat anderen weten dat je komt en meld je ook aan voor het Facebook event.

friday night travel quiz

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Door deelname aan onze online reisquiz steun je niet alleen ons bedrijf in deze moeilijke tijd, maar doe jij ook mee aan de grootste online reisquiz van Nederland en België! Met deze quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! En weet jij de meeste punten te behalen, maak je ook nog eens kans op supermooie prijzen uit onze eigen webshop. Dus test jouw reiskennis en dat van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke week 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 21.00 tot 22.15 uur, dus je kunt rekenen op ruim een uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

8 Rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 8 rondes. Elke week zijn de rondes een beetje verschillend en bevatten ze samen 100 nieuwe reisvragen! Elke ronde bestaat uit 10-15 vragen. Deze week spelen we de volgende rondes:

Ronde 1: Wereldkennis
Ronde 2: Feit of fabel?
Ronde 3: Welk national park is dit?
Ronde 4: Entertainment
Ronde 5: Dierenwereld
Ronde 6: Raad het gerecht
Ronde 7: Ligt dit hier… of niet?
Ronde 8: Wat hoort er niet bij?

Dit kun je deze week winnen!

Ook deze week hebben we weer mooie prijzen voor de eerste 5 plaatsen.

1e plaats: Matador daypack Beast28
2e plaats: Cocoon toilettas minimalist
3e plaats: Hamamdoek naar keuze
4e plaats: The Adventure book
5e plaats: Campfire game: Would you rather?

Zo haal je alles uit de Friday Night Travel Quiz

Koop een ticket voor vrijdag 3 april 2020
Laat andere weten dat je meedoet via het Facebook event
Nodig al je vrienden, familie en collega's uit om mee te spelen
Doe zoveel mogelijk kennis en inspiratie op via ons reisblog
Nodig je medespelers uit voor een video call
Tag @ikwilmeerreizen op social media en laat zien hoe jij jouw Friday Night Travel Quiz speelt
Volg onze live video's rondom de quiz op het Facebook event en Instagram

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Meld je aan voor ons Facebook event en nodig jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Individueel maar niet alleen

Je speelt de travel quiz in je eentje op een device naar keuze (telefoon, tablet of desktop kan allemaal). Wil je wel samen met je vrienden spelen? Nodig ze uit voor een video call en speel zo toch een beetje samen tegen al die andere reisliefhebbers. De quiz zelf bevat (vooralsnog) geen video en geluid, dus je kunt er prima een video call naast hebben op een ander device!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spam box, mogelijk zit hij daarin.

Jouw steun wordt enorm gewaardeerd!

Met jouw deelname van € 3,50 en die van jouw travel buddies help je ons enorm tijdens de coronacrisis, waarbij wij onze inkomsten drastisch hebben zien dalen. Volg jij ons al lang en vind je onze reisblogs waardevol en wil je ons graag nog meer steunen in deze lastige tijd? Bestel dan nu jouw travelgear en cadeaus in onze webshop, ook al is jouw reis uitgesteld. Of bestel een cadeaubon, zodat je jouw reisartikelen kunt bestellen wanneer je ze wel nodig hebt. We zijn je eeuwig dankbaar en beloven dat wij gewoon doorgaan met mooie (positieve) content maken!

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

reiziger-annemarie-oman

+ There are no comments

Add yours