Friday Night Travel Quiz: speel 28 augustus mee en win mooie prijzen!


Vrijdagavond 28 augustus, 21.00 uur spelen we weer de Friday Night Travel Quiz! We hebben 100 uitdagende reisvragen voor je verzonnen én er zijn mooie, zomerse prijzen te winnen. Dus test je reiskennis en speel vanuit je eigen huis of vakantieadresje mee met de grootste online reisquiz van Nederland en België! Voor slechts € 3,50 speel jij live mee en maak je kans op mooie prijzen uit onze webshop. Je ontvangt na aankoop direct een mail met unieke link, waarmee jij mee kunt spelen.

Bestel hier je ticket voor vrijdag 28 augustus >

friday night travel quiz

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Met deze quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis, vanaf de camping of in de tuin. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! En weet jij de meeste punten te behalen, maak je ook nog eens kans op supermooie prijzen uit onze eigen webshop. Dus test jouw reiskennis en die van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke editie 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 21.00 tot ongeveer 22.30 uur, dus je kunt rekenen op zo’n anderhalf uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

Bestel hier je ticket voor vrijdag 28 augustus >

Test je reiskennis in 10 rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 10 rondes. Elke ronde bestaat uit 10 vragen. De rondes van deze editie zijn:

Ronde 1: Reis- en Wereldkennis
Ronde 2: Feit of fabel?
Ronde 3: Groeten uit…
Ronde 4: Meer of minder?
Ronde 5: Topografie
Ronde 6: Raad de koelkastmagneet
Ronde 7: Dieren & planten
Ronde 8: Ligt dit hier… of niet?
Ronde 9: Eten & drinken
Ronde 10: Raad de bestemming (fotoronde)

Dit kun je winnen!

Ook deze week hebben we weer mooie prijzen uit onze webshop voor de eerste 5 plaatsen. De prijzen van deze editie:

1e plaats: Boek: Trotter Reizen
2e plaats: Javapress, lichtgewicht French press
3e plaats: Reisreport gids Nederland
4e plaats: Cocktail party kaartspel
5e plaats: Set Sea to Summit picknick glazen

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Nodig dus ook jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spambox, mogelijk zit hij daarin.

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

reiziger-annemarie-oman

+ There are no comments

Add yours