Friday Night Travel Quiz | Speel vr. 17 december mee!


Vrijdag 17 december 2021 spelen we de eindejaarseditie van de Friday Night Travel Quiz. Zoals je van ons gewend bent, staan er ook deze 19e editie van onze online Travel Quiz weer 100 nieuwe reisvragen voor je klaar! Test je reis- en wereldkennis in 10 themarondes en neem het live op tegen honderden andere reisliefhebbers uit Nederland en België. De Travel Quiz wordt online gespeeld op vrijdag 17 december om 20.30 uur en is om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Deelname kost €3,50. En onder alle deelnemers worden mooie prijzen verloot!

Meespelen? Bestel dan hier je ticket >>

Travelquiz ikwilmeerreizen

De grootste online reisquiz van Nederland (live)

Met onze Friday Night Travel Quiz brengen we een grote community van reisfanaten virtueel bij elkaar om iedereen zo een leuke vrijdagavond besteding te bieden vanuit huis. Vanachter jouw telefoon, tablet of computer speel jij mee tegen al die andere reisliefhebbers van Nederland en België! Dus test jouw reiskennis en die van je travel buddies en koop nu jouw ticket voor de Friday Night Travel Quiz!

travel quiz deelname

Test jouw wereldkennis

De reisquiz bevat elke editie 100 nieuwe vragen over bestemmingen over de hele wereld in verschillende moeilijkheidsgradaties. Iedereen kan meedoen, zelfs als je denkt niet zoveel te weten of nog niet zoveel hebt gereisd. Je wordt getest op kennis, maar ook de snelheid waarmee je een vraag beantwoordt telt mee. De quiz duurt van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur, dus je kunt rekenen op zo’n anderhalf uur live entertainment op de vrijdagavond. Ga er lekker voor zitten en test jouw wereldkennis! De vragen zijn in het Nederlands.

Test je reiskennis in 10 rondes, 100 vragen

De quiz bestaat uit 10 rondes. Elke ronde bestaat uit 10 vragen. De rondes van de eindejaarseditie zijn: 

Ronde 1: Algemene reis- en wereldkennis
Ronde 2: Feit of fabel?
Ronde 3: Wereldgerechten
Ronde 4: Waar op de kaart? (topografie)
Ronde 5: Meer of minder
Ronde 6: Top 2000 (reiseditie)
Ronde 7: Welke vlag is dit?
Ronde 8: In het vliegtuig
Ronde 9: Op een (onbewoond) eiland
Ronde 10: Raad het bankbiljet

Dit kun je winnen!

Ook deze editie zijn er weer mooie prijzen te winnen. Onder het motto ‘een gezellige avond is belangrijker dan winnen’ verloten we deze keer mooie prijzen onder ALLE deelnemers! Iedereen maakt dus kans!

Prijzen die je kunt winnen zijn o.a.: 

Meer prijzen worden binnenkort bekend gemaakt! 

Daag jouw travel buddies uit

Zoals gezegd, brengen we met de Friday Night Travel Quiz een zo groot mogelijke community van reisliefhebbers in Nederland en België virtueel samen. Jij helpt ons hiermee door al jouw travel buddies, vrienden en familie uit te dagen. Nodig dus ook jouw vrienden uit. Deel het via social media en tag ons in jouw stories op Instagram en Facebook met de tag @ikwilmeerreizen. Wij hebben er superveel zin in en we hopen jij en je travel buddies ook!

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Eventbrite met daarin unieke link naar de quiz en speluitleg. Deze mail heb je nodig om vrijdag deel te kunnen nemen. Heb jij een ticket besteld, maar geen bevestigingsmail met link ontvangen? Controleer dan jouw spambox, mogelijk zit hij daarin.

Keep up the good vibes en tot vrijdagavond! 

online travel quiz

Vind je quizzen leuk? Dan is onze Tuktuk race misschien ook wat voor jou!

Avontuurlijk opdrachtenspel vol reisgerelateerde opdrachten, puzzels en quizvragen!

Dit avontuurlijke opdrachtenspel speel je samen met een groep vrienden of familie, op afstand via een video call, of gewoon thuis. In dit grappige, spannende én uitdagende opdrachtenspel gaan de spelers in zo’n 1,5 uur de wereld rond in hun tuktuk. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen en zo met je tuktuk vooruit te snellen op het scorebord. Degene die na de 15 opdrachten-, puzzel- en vragenrondes het verst is gekomen met zijn of haar tuktuk wint het spel. Hou je van quizzen, escape rooms en partyspellen? Dan is de Tuktuk race zeker wat voor jou!

Bestel het opdrachtenspel Tuktuk race hier >>

opdrachten spel tuktuk race

2 Comments

Add yours
  1. Marloes Martens

    Wat leuk een reisquiz. ik had het gemist. maar komt deze wellicht in een variant ook beschikbaar voor de verkoop zodat de quiz ook verder te delen is?!

+ Leave a Comment