10x de leukste boeken voor reizigers


Thuis op de bank ook in de reissfeer blijven? Wij selecteerden 10 boeken speciaal voor (en door) reizigers. Heerlijk voor op reis, maar stiekem ook goed leesvoer voor thuis op de bank.

No Shitting in the Toilet | € 10,99

De reisboeken van Peter Moore zijn erg grappig. Hij zegt zelf: ‘Wat ik wil overbrengen is dat als je op reis gaat, je niet te veel moet plannen. Kijk maar wat zich voordoet. Als alles fout gaat, maak je dan geen zorgen, dat wordt vast het leukste stuk van je reis.'

Bestel dit boek >

Spark your dream | € 22,99

Een stel uit Argentinie gaat op reis met een oldtimer, krijgen door de jaren heen 4 kinderen, maar blijven gewoon over de hele wereld reizen met datzelfde vervoersmiddel. Het lijkt ongelooflijk, maar is echt waar! Hun avonturen lees je in ‘Spark your dream'.

Bestel dit boek >

De beste fotografietips van Lonely Planet – € 9,99

fotografietips-lonely-planet

In dit boekje vind je de beste fotografietips van Richard l' Anson, reisfotograaf voor Lonely Planet. In 10 gouden regels legt hij uit hoe je in basis een goede foto maakt, daarna volgen nog 45 andere tips, o.a. hoe je de beste foto's kunt maken met je telefoon.

Bestel dit boek >

Stewardess@work | € 10,00

reiziger boek

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om stewardess te zijn? Lees dan Stewardess@work.

Bestel dit boek >

Lonely Planet's best in travel 2016 – € 13,49

Ook uit de Lonely Planethoek komt dit fijne blader- en inspiratieboek: Lonely Planet's best in travel 2016. Inclusief handige jaarplanner met events over de hele wereld per maand!

Bestel dit boek >

Wild  – € 10,-

‘Wild van Cheryl Strayed is het verhaal van een jonge vrouw die op het dieptepunt van haar leven een 1700 kilometer lange solo-hike maakt. De tocht is slopend, zowel emotioneel als fysiek, maar maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit'. Van dit boek krijg je (hoe zwaar deze hike ook is en wat Cheryl allemaal ook moet doorstaan) absoluut zin om je wandelschoenen te pakken en een flinke hike te lopen!

Bestel dit boek >

365 dagen onderweg – € 12,50

365dagen-onderweg

Ubertraveljunkie Floortje Dessing is natuurlijk al op superveel plekken ter wereld geweest. In 365 dagen onderweg vind je haar persoonlijke reistips.

Bestel dit boek >

Lonely Planet The World – € 23,99

lonely planet world

Heb je écht wilde reisplannen voor de komende jaren, in de zin van een wereldreis? Dan is er goed nieuws: Lonely Planet heeft nu ook een wereldeditie uitgebracht. Natuurlijk niet meteen geschikt om als enige reisgids mee te nemen, maar wel leuk om thuis als doorbladerboek en wegdroomboek in de kast te hebben!

Bestel dit boek >

Miss yellow hair, hello! | € 18,95


Journaliste en wereldreizigster Iris Hannema deelt haar reisavonturen op geheel eigen wijze in het boek ‘Miss yellow hair, hello!'

Bestel dit boek >

Lonely Planet's ultimate travelist €20,99

Wat krijg je als je de experts van de Lonely Planet vraagt naar hun favoriete plek op de wereld? Juist ja, een boek bomvol reisinspiratie!

Bestel dit boek >

Creëer je eigen boek!

Liever je eigen reisverslag maken? Schrijf dan One line a day en maak zo je eigen travel story. Of ga aan de slag met de opdrachten uit het I was here travel journal!

I-was-here-travel-journal One line a day setje

 

No related posts.

Categories

+ There are no comments

Add yours