5 filmpjes voor instant reiskriebels


Ga je nog niet op reis? Geen probleem, maak even een reisje vanaf je bank. Pak de chips & cola erbij en geniet even van deze 5 reisfilmpjes: instant reiskriebels gegarandeerd!

The road story Vietnam

Een prachtig roadmovie waarin we een jonge backpacker volgen die Vietnam doorkruist. Alleen al van de muziek krijgen we de reiskriebels.

Ethiopia!

Met schitterende beelden en opzwepende muziek krijg je een kijkje in de eetcultuur van Ethiopië. Je kunt het eten bijna proeven!

Temporary Story

In 38 minuten word je langzaam meegezogen in het verhaal van twee jongens die een schitterende wereldreis maken. Ga er dus even voor zitten!

Sri lanka – the road to Tangalle

Van deze video, waarin je op een bijzondere manier meegenomen wordt door het adembenemende Sri Lanka, word je helemaal ontspannen!

SEEING ASIA – Timelapse & Travel Video of South East Asia

Maak in deze video even een reis door Zuid-Oost Azië. Van de rust in de natuur tot chaotische steden en een duik onder water. Zeker herkenbaar als je er al eens geweest bent.

Meer reisinspiratie in je mailbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand reisinspiratie, tips en de leukste travelgifts in je mailbox!

+ There are no comments

Add yours