5 manieren om thuis net zo te relaxen als op reis


Ken je dat gevoel? Op reis lijk je alle tijd van de wereld te hebben en dan denk je: als ik thuis ben, ga ik het wat relaxter aan doen. Wat minder moeten en wat meer mogen, wat meer me-time. Maar toch… beland je snel weer in de hectiek van het dagelijks leven. Maar niet met deze 5 tips: doe eens een avondje alsof je op reis bent en chill de pan uit!

1. Lees een boek

Op vakantie lijk je altijd wel veel meer tijd te hebben om boeken te lezen dan thuis. Plan dus gewoon eens een avond zonder tv of andere dingen en lees weer eens een mooi boek. Dit kan natuurlijk ook over reizen gaan zoals bijvoorbeeld een van onze reisinspiratieboeken:

favoriete-reisinspiratie-boeken

2. Maak een relaxplek

Een plek waar je niet geprikkeld wordt door andere dingen in je huis, maar waar je heerlijk weg kunt dromen. Dat kan heel goed in deze hangstoel, of deze ‘cacoon‘. Of koop een fijne schommelstoel of zitzak.

Hangstoel

3. Shake een cocktail

Een Caiprina of Mojito, op reis kun je er heerlijk van genieten. Maar zo moeilijk is het niet om ook thuis een lekkere cocktail te shaken! Op cocktailisious vind je heel veel recepten en met een cocktailpakket ben je klaar om te beginnen!

cocktail

4. Spotify playlists

Wist je dat op Spotify heel veel reisgerelateerde playlists te vinden zijn? Bijvoorbeeld road trip, of beach life, je komt zo weer in de stemming.

gitaar kampvuur

5. Maak een thuis hammam

Haal lekkere badzouten, douchegels en scrubzout in huis en verwen jezelf even met een thuis hamam.

Hammam

 

 

Zoek je nog meer leuke dingen om thuis op reis te zijn? Kijk eens in onze shop, er komen nog wekelijks nieuwe dingen bij!

No related posts.

Categories
Tags

+ There are no comments

Add yours