Reisevent on the beach!


Hoe leuk is het om op reis medereizigers te ontmoeten? Verhalen uit te wisselen? Samen op pad te gaan! Door al die verhalen en tips van andere reizigers, ontdek je meer. En waarom doen we dat eigenlijk alleen op reis? Dat is precies wat reisorganisatie Shoestring dacht toen ze vorig voor voor het eerst een event op Hollandse bodem organiseerde waar reizigers elkaar kunnen ontmoeten en volop van de reissfeer kunnen genieten.

Beachparty: Shoestring DURFT!

Ook dit jaar kun je je weer onderdompelen in die fijne reisvibe tijdens de tweede editie die dit keer in het teken staat van DURF! Shoestring staat voor grensverleggend, actie, plezier, onvergetelijke ervaringen EN met gelijkgestemden de wereld ontdekken. Niet toevallig dus dat de organisatie een mooie strandlocatie heeft uitgekozen op een zomerse dag in juni. Maak in een ontspannen sfeer kennis met reisadviseurs, wissel verhalen uit met andere avonturiers en ontdek wereldse culturen! De wereld rond in 1 dag? Het kan écht! Op Shoestring DURFT! kun je meedoen aan de allerleukste, soms ietwat gedurfde, activiteiten en workshops. En er is meer…

Shoestring-beachparty

DURF jij…

✈ …nuchter een hippe karaokebar binnen te stappen en te zingen op zijn Japans?
✈ …de meest verrukkelijke oriëntaalse gerechtjes te proeven?
✈ …de competitie met andere reisfreaks aan te gaan in een bloedstollende reiskennis-quiz (maak kans op super gave prijzen, o.a. een compleet Ik wil meer reizen! cadeaupakket).

Of ben je meer van het relaxen op het -hopelijk- zonovergoten beach terras? Net als op reis, kun je doen waar je zelf zin in hebt en vooral genieten van heel veel gezelligheid en een goede reisvibe. 

Handig om te weten

Datum: zaterdag 20 juni 2015
Tijd: 15.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: Bruxelles aan Zee, strandtent 14, Zandvoort

Wil je bij het event zijn, dan koop je nog tot 4 mei een early bird ticket voor maar € 7,50. Daarna zijn de kaartjes € 12,50. Ook zijn er groepskaartjes te krijgen.

En wat krijg je daarvoor?
✈ Gratis deelname aan alle activiteiten
✈ Muziek en entertainment
✈ Twee drankjes per persoon
✈ Vijf exotische gerechtjes

Meer info vind je op de site van Shoestring.

Gratis kaartjes winnen

Natuurlijk hebben wij een leuk cadeautje voor jullie! Wij mogen namelijk aan 5 mensen een set van 4 toegangskaarten weggeven. En zoals jullie van ons gewend zijn, mag je daarvoor weer je reisfoto archief induiken. Post, tag (#ikwilmeerreizen), mention (@ikwilmeerreizen) of mail een foto van jouw beste DURF-moment op reis en wie weet zien we jou 20 juni met je vrienden in Zandvoort! Op zaterdag 2 mei maken we de winnende foto’s bekend. Hou onze Facebook– en Twitterpagina in de gaten.

+ There are no comments

Add yours