Bucketlist: slapen in de woestijn in Marokko


Slapen in de woestijn is iets wat je minstens één keer in je leven gedaan moet hebben. Maar wat is er dan zo bijzonder, het is toch gewoon een hoop zand? Wij vinden van niet!

Oneindig zicht

In de woestijn heb je oneindig zicht. Waar je ook kijkt zie je zand. Je kan een heel eind rennen en dan zie je nog alleen maar zand om je heen. Dit is zo'n speciaal gevoel!

Slapen in de woestijn

 Stilte

De stilte maakt de woestijn ook heel bijzonder. Even de drukte van de maatschappij achter je laten kan hier perfect. Je zult zien dat je totaal ‘zen' terugkomt.

Verbluffende zonsondergang en sterrenhemel

Waar wij in een stad of dorp last hebben van zogenaamde ‘lichtvervuiling', heb je dit in de woestijn totaal niet. Het resultaat: de mooiste zonsondergang en sterrenhemel die je ooit gezien hebt. Heb je de mogelijkheid, boek dan een sterrenkijker!

Slapen in de woestijn

Sandboarden

Met alle stilte en rust om je heen is een beetje actie natuurlijk ook welkom. Bij veel woestijntrips is Sandboarden of zandsurfen inbegrepen. Met een ‘snowboard' de hoge duinen af sjezen. Heerlijk!

Slapen in de woestijn

Wakker worden in de woestijn

Het leuke aan slapen in de woestijn is dat je er ook wakker mag worden. En ‘s ochtends ontbijten in een woestijn, met de stilte en het zand om je heen, hoogstens een paar kamelen die je hoort…. dat is onbeschrijfelijk!

Slapen in de woestijn

Heb jij ook wel eens geslapen in de woestijn, zo ja, wat vond je er van?

Ook naar Marokko op vakantie? Regel het zelf óf boek een georganiseerde reis!

Wil je je reis door Marokko zelf regelen? Om de goedkoopst mogelijke vlucht te vinden, raden wij aan om via Skyscanner vliegtickets te vergelijken. De goedkoopste huurauto’s vind je via EasyTerra, maar wil je geen gedoe met lastige autoverzekeringen of kleine lettertjes? Huur dan je auto bij Sunnycars. De leukste tours voor je vakantie vind je op GetYourGuide. Een voordelige parkeerplaats op loopafstand van een vliegveld in Nederland, België of Duitsland reserveer je via Parkos. Ook handig: reserveer alvast een taxi online en word vanaf het vliegveld in Marokko naar je accommodatie gebracht. En voor het boeken van accommodaties vinden wij Booking.com nog steeds de allerbeste!

Geen zin of tijd om zelf een rondreis te regelen of laat je je graag verrassen? Boek dan een georganiseerde (individuele) reis of stel je reis samen door middel van bouwstenen bij één van de volgende aanbieders:

Categories

3 Comments

Add yours
  1. grace

    Zandsurfen in Marokko en keihard naar beneden rollen in de Wadi Rum. Ik ben verslaafd aan de woestijn en wil elke keer opnieuw terug. Ik ga op zeker ook weer terug en blijf daar dan een week vertoeven

+ Leave a Comment