Tweak je iPhone panoramafunctie


Sinds de iPhone 4S heeft de iPhone een panoramafunctie, dat is echt wel een goede toevoeging vinden wij. Je draait de telefoon rond en schiet zo de mooiste panorama's. Maar wist je dat je daar ook grappige dingen mee kunt doen? Je kunt heel gemakkelijk jezelf twee keer op de foto laten verschijnen, of als je met meerdere mensen op vakantie bent, zorgen dat iedereen erop staat, ook degene die de foto maakt!

Meerdere keren op de foto

Het is een leuk grapje om eens te proberen, jezelf meerdere keren in beeld laten verschijnen. Hoe je dat doet? Heel simpel, één iemand gaat op ongeveer het middenpunt van de panorama to-be staan. Degene die twee keer op de foto wil komen, gaat eerst aan de linkerkant staan, loopt vervolgens achter degene langs die de panorama maakt en gaat dan aan de rechterkant in beeld staan, vóórdat de camera daadwerkelijk bij dat punt beland is. Je kunt dit natuurlijk ook meerdere keren doen.

Brazilie

Samen op de foto

Ken je dat? Je bent samen op vakantie, één iemand neemt vaak de foto's, maar je wilt er ook wel eens samen op staan. Nu kun je natuurlijk een selfie maken, maar dan zie je helemaal niks van de omgeving. Een panorama tweaken is dan een leuke optie. Hoe doe je dat? Bijna hetzelfde als de optie hierboven, één iemand gaat op ongeveer het middenpunt van de panorama to-be staan. De ander gaat eerst aan de linkerkant staan en als de camera voorbij diegene is, neemt hij de telefoon (voorzichtig) over van de ander. De ander gaat dan aan de rechterkant in beeld staan, vóórdat de camera daadwerkelijk bij dat punt beland is.

2014-06-16 21.33.44

Als je een grappige foto wilt, kun je ook de twee bovenstaande opties combineren. Het wordt dan een soort ‘Waar is Wally' zoekplaatje!

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment