7 superhandige items die nog nét in je bagage passen


Je kent het wel, je bent aan het pakken en je rugzak of koffer is eigenlijk al helemaal vol. Maar toch wil je graag een handdoek, een spelletje of een boek mee. Deze 7 superhandige items zijn zo klein en handig, dat ze eigenlijk altíjd nog wel in je bagage passen!

1. Een compacte, oprolbare toilettas

Na een strenge selectie; er moet immers precies genoeg in een toilettas passen, maar hij moet ook niet teveel ruimte innemen, kwamen we uit op deze oprolbare toilettas van Eagle Creak. Compact genoeg om weinig ruimte in te nemen in je bagage, makkelijk op te bergen door het oprolsysteem, maar toch overzichtelijk uit te vouwen en mét handige ophanghaak.

toilettas-eagle-creek-slim-kit-vk

Bekijk meer toilettassen en handige bagage organizers >>

2. Een compacte lakenzak

Deze Cocoon lakenzak is van Egyptisch katoen. Dit maakt hem nog net iets compacter dan een normale katoenen lakenzak, maar wel net zo fijn! Egyptisch katoen voelt zelfs nog lekkerder aan dan gewoon katoen en blijft bij tropische temperaturen niet aan je lichaam plakken, zoals zijde soms kan doen. Ook is het erg sterk en gaat het vele (lange) reizen mee! Deze lakenzak is bovendien behandeld met insect shield en beschermd dus ook tegen muggen en bedbugs!

cocoon reis lakenzak

3. Een hamamdoek

Een hamamdoek is de ideale reisgenoot: je kunt hem gebruiken als handdoek, dekentje en als strandlaken. Hij is sneldrogend en neemt weinig plek in je bagage in. En het voelt nog prettig aan ook! Kleine handdoek nodig op reis? Dan is de lichtgewicht handdoek: Hamamdoek XS ideaal.

Zoek je een mooie hamamdoek? We hebben een zeer ruime collectie hamamdoeken van diverse merken in verschillende formaten. En zelfs een hele lijn met hamamdoeken van biologisch katoen! Vind hier jouw ideale hamamdoek >>

hamamdoek-ster-grijs

 

4. Reisspelletje ‘Biggen'

Al eerder schreven we over de leukste reisspellen, maar dit kleine, simpele spelletje neemt wel héél weinig ruimte in: je hoeft alleen de twee biggetjes en een ieniemienie opschrijfblokje mee te nemen (de verpakking kun je thuis laten).

5. Een dwarsligger

Tuurlijk, een ereader is hartstikke handig, maar een echt boek is ook fijn om bij je te hebben in sommige situaties. Voor deze gelegenheden is de dwarsligger handig: supercompact, licht, maar toch een compleet boek in je tas.

over_dwarsligger

6. Opvouwbaar blik/pannetje

In dit blik/pannetje blijven niet alleen spullen zoals je zonnebril, koekjes of flesjes heel, je kunt hem ook uitklappen en gebruiken als pannetje. Handig om onderweg toch een kleine maaltijd te bereiden, water te koken of uit te drinken! Handig in combinatie met een dompelaar, zodat je zelf water kunt opwarmen, zonder gasbrandertje.

7. Katoenen tasje

Voor korte uitstapjes tijdens je reis heb je niet altijd zin om een rugtas mee te sjouwen. Dan is een katoenen tasje ideaal en nog leuk ook! Voor zo'n tasje heb je altijd nog wel ergens een gaatje over.

Colour-your-world3

Categories

+ There are no comments

Add yours