Meteen naar de content

5 Tips voor een romantische overnachting in Nederland

Mirjam Denneman, eigenaar Ik wil meer reizen

Door Mirjam

Accommodaties

Hotels

Nederland

Weekendje weg

Of het nu voor een bijzondere gelegenheid is, of gewoon om te laten zien hoeveel jij van hem/haar houdt, romantisch overnachten is altijd leuk! Je kunt natuurlijk een romantisch weekendje weg cadeau geven, maar ook gewoon af en toe romantisch overnachten tijdens een al geplande reis. Waar zou jij wel willen slapen voor een ultiem romantische overnachting? We zetten 10 bijzondere opties voor je op een rij!

1. Romantisch overnachten in een kasteel: Bilderberg Château Holtmühle

Een kasteel is altijd leuk voor een romantisch weekendje weg. Het middeleeuwse Château Holtmühle ligt in de bossen van de Limburgse Maasvallei, genoeg mogelijkheden om een mooie wandeling te maken met je lief dus! Wil je je weekend extra speciaal maken, dan kun je ook een culinair arrangement boeken.

Hier romantisch overnachten? Check prijzen en beschikbaarheid >

Bilderberg Château HoltmühleBilderberg Château Holtmühle

2. Romantische weekendje weg aan zee in het Kurhaus

Ben je op zoek naar een romantisch weekendje weg aan zee? Direct aan het strand van Scheveningen staat het iconische Kurhaus hotel, een plek met historie! Wanneer je hier als verrassing een romantisch weekendje weg boekt, maak je zeker indruk!

Hier een romantisch weekendje boeken? Check prijzen en beschikbaarheid >

Kurzaal - Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague - Scheveningen

3. Wellness & culinair gecombineerd in Fort Resort Beemster

Zoek jij een romantisch hotel in Nederland voor wat quality time samen? Dan is Fort Resort Beemster misschien iets voor je. Met dit hotel, gelegen in de mooie Beemsterpolder in Noord-Holland, combineer je wellness, culinair met luxe overnachten. Wat het een extra bijzondere romantische overnachting maakt is dat het hotel is gevestigd in een oud fort. De wellness beschikt over verwarmde binnen- en buitenbaden en meerdere sauna’s. Hoe lekker is het dat je overdag zo de spa in kan rollen voor een heerlijk weekendje sauna, massages en luieren in de ligweide. Als dat niet een romantisch weekendje weg is?!

Boek deze accommodatie >>

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatieAfbeelding uit fotogalerij van de accommodatieAfbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Romantische overnachting in een sterrenkubus

Wat is er nu romantischer dan samen naar de sterrenkijken? Dat kan als je deze sterrenkubus boekt voor een romantisch nachtje weg. Vanuit je bed kun je naar de sterrenhemel kijken door het transparante koepel op het dak. Daarnaast is je accommodatie is voorzien van een telescoop, waardoor je samen nog beter de sterren kunt spotten.

Boek deze accommodatie >>

Sterrenkubus - Slapen onder de sterrenSterrenkubus - Slapen onder de sterren

5. Luxe overnachten met een privé-wellness middenin de natuur

Wil jij echt even uitpakken en zoek je een romantische overnachting met jacuzzi? Het kan nog beter! Dit luxe vakantiehuisje beschikt over een privé wellness met sauna, buitendouche en een tweepersoons hottub met bubbelsysteem. En het is ook nog eens prachtig gelegen in de natuur van Unesco Geopark De Hondsrug in Drenthe. 

Boek deze accommodatie >>

Natuurhuisje in Ellertshaar- image: 1Natuurhuisje in Ellertshaar- image: 31

Reacties

Laat je horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg al onze reizen!

Wil je onze reizen live volgen? Dat kan! Op Instagram nemen we je met stories, fotoseries en reels mee naar onze reisbestemmingen. We delen tips én een flinke dosis reisinspiratie.

Volg onze reizen